БАДИНКА ООД

Alerts for the new job ads published by БАДИНКА ООД

Benefits

  • check_box Ваучери за Храна
  • check_box Карта за Спорт
БАДИНКА ООД
Изкуство и забавление, производство и продажби на текстилни изделия.
  • people_alt 40 employees
  • location_on София
  • calendar_today Founded 2014

About the Company

Contacts