АЯКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД

Alerts for the new job ads published by АЯКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД

Work environment

watch_later Flexible work time

Benefits

 • check_box Безплатни напитки в офиса
 • check_box Безплатни обучения/курсове
 • check_box Зала за игри в офиса
 • check_box Гъвкаво работно време
 • check_box Служебен телефон
 • check_box Месечен/годишен бонус
 • check_box Билети за конференции и семинари
 • check_box Служебен компютър
 • check_box Партита и тиймбилдинг
 • check_box Гъвкаво работно време
АЯКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
Business, consultancy services, Real estate, Trade
 • location_on София

Contacts

АЯКС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД
EIK: 206067610
phone 0882763390

София
location_on улица Борово 52 ,вход Г ,ет.6
map view on map