„ИН ТАЙМ“ ООД, е първата компания за куриерски услуги в България. Ние имаме 30 години опит в сферата на логистика и транспорт и сме единственият оторизиран партньор на UPS – най-голямата и една от най-старите куриерски служби в света.


Компанията е установена през 1990 година и още от първата си година ние станахме оторизиран партньор на UPS за обработка на международни пратки в страната.  Целта, която си поставихме при създаването на компанията, беше да подпомогнем развитието на производството и търговия в България, като дадем възможност нашите клиента да получават и изпращат стоки до всяка точка в света.


Нашата философия:


Ние вярваме, че почтеността, достойнството и безкомпромисното качество са в сърцевината на всичко, което правим.


Ние вярваме, че вниманието към клиента и неговите нужди, е най-важното за успеха на компанията ни.


Ние вярваме в хората и насърчаваме тяхното изграждане и развитие като професионалисти, и полагаме непрестанни усилия за подобрение и развитие на цялата организация.


Кариера в Ин Тайм:


Ако Вие искате да направите кариера в една от най-динамично развиващите се и променящи се сфери на пазара и имате желание да работите в компания с установени международни процеси, ние можем да Ви го предложим.


В Ин Тайм винаги сме търсили талантливи хора, които имат желание и интерес да се развиват в сферата на логистичната дейност. Можете да разгледате нашите отворени позиции тук и да кандидатствате директно. Ако не откривате позиция, която е релевантна за вашия опит и умения, но имате интерес да се развивате в сферата на логистиката, не се колебайте да изпратите Вашата автобиография