"Софсток ЛТД" ООД e частна българска компания с вълнуващо портфолио от реномирани марки топли и алкохолни напитки и хранителни продукти като кафе Lavazza, чайовете Twinings и Ronnefeldt, продуктите на Bacardi Martini и Русский Стандарт Водка, Sambuca Molinari, Amaretto Disaronno, Evian, Pasta Berruto, Fabbri и др.
Вносител и единствен представител на италианската компания Gruppo Cimbali, производител на професионални кафе-машини и друго оборудване за барове и ресторанти. В сферата на кафе-оборудването представляваме още други италиански компании.

Компанията съществува от 1991г и през годините си партнира успешно с петролни вериги, реномирани хотели, заведения, магазини, банки, офиси и държавни институции, както и частни лица.

Чрез добре развита  дистрибуторска мрежа достигаме до клиентите в страната посредством нашите партньори по места и разработихме собствена дистрибуция в София.

Логистичният ни център се намира на бул. "Проф. Цветан Лазаров" на площ от 6600 кв.м. Освен офисните и складови площи, в сградата се намират два трейнинг центъра, с насоченост на обученията в областта на кафето и алкохолните продукти.
Обслужването на професионалните и капсулните ни кафе машините осъществяваме в сервизни бази на територията на сградата, както и в регионалните ни сервизи.