ЕРА е работното място на над 200 консултанти.... и всички ние сме различни!
Но всички ни обединява стремежът да бъдем добри хора, да се развиваме, да увеличаваме доходите си и заедно, #TOGETH.ERA да преследваме мечтите си!
В най-големия световен бизнес – този с недвижимите имоти, възнаграждението е обвързано с резултата и е на процент. Много хора смятат, че заплатата им дава сигурност, но заплатите първо имат таван и второ не е сигурно колко дълго ще ги получаваш. Нашата система за възнаграждение и кариерно развитие осигурява на всеки справедливо заплащане по нарастваща схема и възможност за растеж в кариерата.
В ЕРА работим с водещи ИТ технологии и по стандарти, които гарантират сигурни резултати както на начинаещите в професията, така и на брокерите с голям опит. С нашата 6 -седмична програма за въвеждане на нови консултанти, над 150 часа собствени видео обучения, всекидневни тренинги и ролеви игри, с подкрепата на своите мениджъри и множеството мотивационни инициативи и съревнования, които в ЕРА непрестанно организираме – всеки от нашите консултанти има възможност „да надскочи себе си“ и да стане „ЕРА Шампион“ по резултати!