ОН ТРЕЙНИНГ ЕООД e българска компания, занимаваща се с обучения. Създадена е през 2015 г. и от тогава успешно развива проекти, свързани с фирмени обучения, моделирани според нуждите и изискванията на нашите клиенти. 
Най-новият ни (и любим) проект е Code Academy – обучение за младши програмисти, съобразено с нуждите на българския ИТ бизнес. Към 2021 г. можем да се похвалим с редица успешно проведени обучения, в резултат на които наши курсисти започнаха своята кариера като програмисти.


Академията е плод на много разговори с представители на ИТ бранша, благодарение на които учебните ни планове включват необходимата основа, с която всеки джуниър да може да започне работа и да продължи кариерното си развитие. Вярваме, че програмирането е постижимо за всеки, на който това му харесва и е достатъчно мотивиран да се посвети на обучение в продължение на няколко месеца, за да постигне като резултат започване на работа. 

Курсовете ни са насочени към back-end, като включват по няколко технологии, така че завършилите ги да могат да изпълняват таскове още от първия си работен ден в ИТ компанията. Малка част от технологиите, включени в учебните ни планове, са: C, C++ Java, Python, Pro*C, Spring Boot, SQL, PL/SQL и Linux. 

Нашата мисия е да помогнем на всеки любопитен и мотивиран бъдеш програмист да постигне това, независимо дали се касае за първоначален избор на професия или промяна на кариерен път. Успехът на всеки участник в нашите курсове е от първостепенно значение за нас. Екипът на академията е посветен на тази мисия. Вярваме, че правим нещо значимо, и го постигаме като съчетаваме високото ниво на технически познания на нашите преподаватели и ментори, уникална за България система на преподаване и разбираем подход към сложната материя на програмирането. 

Винаги сме отворени да приемем в редиците си съмишленици, които приемат нашата мисия за своя и биха й се посветили с постоянство и хъс.