bERS Logistics има над 15 години опит в анализиране, планиране, организиране, изпълнение и контролиране на проекти за договорна логистика в полза на търговци на дребно (вериги магазини), вносители, дистрибутори и онлайн търговци в България и от миналата година в Северна Македония. Към момента оползотворяваме над 50 000 кв. м. общи складови площи в България и 4 500 кв. м. в Скопие.

Екипът ни от над 200 души управлява и изпълнява (температурно-контролираната) логистика и ежедневен температурно-контролиран транспорт чрез 120+ тежкотоварни превозни средства с маршрути от София до главните градски центрове в България и обратно до София. Тази дейност също така включва и решения за дистрибуция към магазинната мрежа в България и Северна Македония, като разполагаме с различни типове хладилни транспортни средства и решения в режим на замразяване (-18°С), на охлаждане (2-6°С), на леко охлаждане (8-12°C) и поддържане на среда за шоколад (14-18°C).

Същевременно може да приемаме, съхраняваме (дългосрочно) и обработваме стока в помещения с температурен диапазон от -20°C до +25°C, съгласно изискванията на БАБХ, ИАЛ, ISO 9001:2015 и IFS Logistics стандарти, в логистични центрове Мусачево, Ломско Шосе и Казичене, както и да преразпределяме товари през логистични хъбове в Пловдив, Варна и Стара Загора.

bERS Logistics също така предлага и гъвкави транспорти решения за международен транспорт по суша, въздух и вода. Предлагаме превоз и с цистерни, опасни стоки и митническо обслужване.