Ние сме Human Power, компания за подбор на персонал със седалище в гр. София.

Ако сте собственик на фирма или мениджър, ние ще насочим Вашите очаквания и изисквания към тези специалисти и потенциални кандидати, така че в крайна сметка да имате човека със съответните знания, умения и опит в екипа си.

Като изцяло българска компания, ние познаваме много добре нуждите на българския пазар и сме изключително гъвкави и адаптивни.

Помагаме на търсещите работа да напреднат в кариерата си с най-добрите решения за това.

Стремим се към поддържане на дългосрочни отношения не само с клиентите, но и с кандидатите ни. За нас е важен индивидуалният подход към всеки един от тях, както и откритата комуникация помежду ни.

Нашите партньори се увеличават всеки ден и тяхното удовлетворение е най-добрата визитна картичка за нас.

Не си поставяме лимити. Развиваме услугата си в браншовете, където има най-голямо търсене: производство, логистика, инженерни/ технически специалности, както и ИТ сектора, финанси и счетоводство, BPO (контакт центрове), търговия.

Нашите Услуги:

Нашите ценности:
Социална Ангажираност:

В Human Power полагаме усилия да градим положително въздействие върху нашето работно място, околната среда и в общностите, в които оперираме. Затова вдъхновяваме нашите служители да се включват в множество инициативи свързани с набиране на средства за нуждаещите се, почистване на паркове и съдене на дръвчета и много други.

Това, което сме приели най-присърце обаче е дългосрочната програма за кариерно ориентиране и развитие **Ранна кариера**.

Инвестирането в бъдещето на млади таланти е приоритет и мисия за Human Power, затова се стараем да бъдем възможно най-активни във взаимоотношенията си с българските училища и университети като им предоставяме множество възможности за стажове, трейнинги и стипендии.

Нашата Визия:


Съдействаме на всеки талант в България да намери мечтаната работа, да изгради звездна кариера и да следва житейското си призвание.

 Да вземем активно участие от изграждането на процъфтяващи компании, устойчиви общности и просперираща българска икономика.

Талант след талант.
>Our Talent is Finding Yours!<