ВТА СЕКЮРИТИ СЪРВИЗ ЕООД е специализирана компания за обезпечаване комплексната сигурност на физически и юридически лица, банкови и фирмени структури, промишлени, търговски и строителни обекти, държавни учреждения и институции, болници и учебни заведения, спортни комплекси и стадиони, масови мероприятия, курорти и хотели, развлекателни комплекси, нощни клубове и обществени заведения.
ВТА СЕКЮРИТИ СЪРВИЗ ЕООД осъществява дейността си въз основа на Лиценз №689 и №2875 издаден от Министерство на вътрешните работи. След приемането на новият закон за Частната охранителна дейност, ВТА СЕКЮРИТИ СЪРВИЗ ЕООД става член на Асоциацията на лицата и сдруженията извършващи частна охранителна дейност /НАЛСИЧОД/, със свой представител в управителния съвет.
ВТА СЕКЮРИТИ СЪРВИЗ ЕООД има внедрена Система за управление на качеството в съответствие със изискванията на Стандарта ISO 9001:2015, Система за здравословни и безопасни условия на труд BS OHSAS 18001:2007 и Система за управление на сигурността на информацията ISO/IEC 27001:2013. Компанията е сертифицирана от Органа по сертификация ÖHMI Eurocerf GmbH.
ВТА СЕКЮРИТИ СЪРВИЗ ЕООД е името на нашата компания – символ на професионализъм, надеждност, сила и авторитет.
Ние предоставяме сигурност, защита и спокойствие.
Сигурност за вашия бизнес. Защита на личността.

Нека заедно направим живота по-сигурен!