Във VEO, ние се възползваме от разнообразна, мултикултурна работна среда, която ни дава възможност да получаваме нови знания и да растем всеки ден. Оригиналността и творчеството са постоянно включени в работата ни и прозрачността е винаги насърчавана, защото вярваме че дълготрайните, надеждни партньорства в рамките на нашия екип, както и с нашите клиенти, могат да бъдат построени само въз основа на честни и позитивни отношения.

Докато ние се стремим да постигнем съвършенство и високо ниво на качество в нашата работа, ние също така запазваме непокътнато чувството си за хумор. Ние живеем с фразата "щастливи хора по време на работа."

Растежът трябва да бъде един непрекъснат процес, в кариерата на всеки професионалист, независимо от нивото на обучение или на йерархията, която е достигнал. Тъй като ние силно вярваме в това, ние предлагаме на нашите служители, които са опитни професионалисти в своите области възможността да научат нови неща всеки ден и да определят тяхната собствена длъжностна характеристика и да изградят своя проект. Експертите на VEO Worldwide Services се възползват от интересни и сложни проекти, отлични условия за работа, финансови награди, които пряко корелират с техните резултати, свободата да развиват своя проект или техният екип, програми за обучение, за да развият техните умения (както локално, така и в чужбина) и международна предприемаческа работна среда.

 

Ако сте готови да предприемете следващата стъпка в кариерния си път, разгледайте нашия списък с работни места и намерете това, което Ви подхожда. Не се колебайте да ни изпратите Вашата кандидатура, дори ако, за момента, Вашият профил не съвпада с някоя от наличните свободни позиции. Ние ще се отнасяме към Вашите лични данни със съответното уважение и дискретност и, веднага след като възникне идеалната възможност за Вас, ние ще Ви потърсим.