Ние сме широкоформатна печатница, специализирана в производството и монтажа на материали за интериорен и екстериорин брандинг.
Ние от РеБранд сме на пазара от 2007 година. Оттогава до днес сме изпълнявали всякакви по вид и по мащаб брандинги – от най-рутинните до изключително сложни и претенциозни. От изображения в квадратни сантиметри до рекламни пана с размер повече от декар. От брандинг на малки квартални магазинчета до брандинги на търговски вериги в цялата страна.
Към момента печатните ни машини работят по 24 часа, 6 дни в седмицата, а екипът ни надхвърля 60 човека – професионалисти, способни да се справят с всяка поръчка и срок.

Ние в РеБранд вярваме, че успехът на всяка компания се корени в качествата на нейния екип. Нашият основен фокус е изграждането и привличането на най-стойностните професионалисти в бранша. Към днешна дата нашите клиенти могат да разчитат на професионализма на повече от 60 човека екип работещ денонощно.

За да бъдем надежден партньор и качествен изпълнител, цялото корпоративно поведение на печатницата ни се опира на няколко неизменими принципа.
Тези принципи ни изградиха като надежден партньор и са в основата на бързото ни и стабилно израстване.

В последните години широкоформатният печат направи няколко големи крачки в посока опазване на околната среда, повишаване на качеството и възможност за печат върху различни материали, като синтетични плоскости, дърво и стъкло. За да бъдем още по-добри и да не пропуснем нито една от тенденциите в нашия бранш, обогатихме машинния си парк с най-актуалното от областта. Все пак водещ дял в брандинга са солвентните и еко-солвентните принтери, където е и нашата най-голяма сила. Разполагаме с капацитет за печат на ниска резолюция от над 4000 кв.м. (360 бил-борда) за 24 часа, а на висока резолюция - над 1000 кв.м. за едно денонощие. За да гарантираме тези резултати, разчитаме на специален подбор от най-висококачествените принтери от лидерите в производството на такава техника.

Капацитетът ни за печат на ниска резолюция е над 4 000 кв. м. (360 билборда) за 24 часа, а на висока резолюция е над 1 000 кв. м . за денонощие. За да подсигурим тези квадратури сме инвестирали във висококачествени принтери, от доказани в областта производители.