Дентална клиника „МЕДСТОМ“ е българска компания, основана от Д-р Г. Мохамед през 2001 година, под мотото „Грижа и отговорност за вашето здраве - добро обслужване сред комфортна среда ”.

Дентални клиники "Медстом" са оценени и одобрени за съответствие с изискванията на ISO 9001:2008 и обхващат цялостно дентално обслужване, включително: дентална имплантология, лицево-челюстна и орална хирургия, парадонтология, протетично обслужване (протезиране и фасетиране), консервативно и ендодонтско лечение, естетично зъболечение, ортодонтия и детско зъболечение.

Поддържането на постоянно качество на здравните услуги, използването на най-новите апаратура и материали, добрата визия на клиниките и комфорта на пациентите, всичко това води до национално и международно признание за качество.

През 2012 година д-р Г. Мохамед разширява дейността си, откривайки втора специализирана клиника по дентална имплантология и естетична стоматология. Всеки един пациент може да разчита на индивидуален подход - от комплексно диагностициране и лечение.

Разполагането на съвременно дентално оборудване, използването на апарати, отговарящи на най-високите стандарти за качество, висококачествени материали на водещи световни, производители, прецисно спазване на принципите по септика в стерилизация, посредством собствена рентгенова лаборатория, както и работа с водещите зъботехнически лаборатории.