SEEBURGER AG е немска софтуерна компания, световен лидер и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер. Брандът на SEEBURGER е разпознат в цял свят като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи в помощ на бизнес партньорите. 

През 2016 г. станахме на 30 г. и отпразнувахме рождения си ден с екип от над 1000 вдъхновени професионалисти в Европа, Азия и Америка и 10 000+ корпоративни клиенти във всички индустрии.


SEEBURGER е сертифициран SAP партньор.

Българското представителство - Зеебургер Информатик ЕООД е основано преди 20 години, през които компанията се разраства и доказва като стабилен и надежден партньор в групата на SEEBURGER.

Днес в Зеебургер Информатик работят над 220 специалисти в офисите в София и Пловдив - разработчици на софтуер с програмен език Java, специалисти софтуерно тестване, инженери софтуерна поддръжка и бизнес консултанти. Представителството в България има ключова роля за SEEBURGER, тъй като тук са Развойният център и Глобалният център за обслужване и софтуерна поддръжка.

Награди и отличия:

През 2011 и 2012 г. различни софтуерни решения на SEEBURGER бе отличен с престижни международни награди за своите най-нови продукти: