Замисляли ли сте се какво е да работиш в компания ТОП ИКТ РАБОТОДАТЕЛ?

През 2012 г. и 2014 г. Зеебургер Информатик получи престижната първа награда сред компаниите в категория "Развой на софтуер" в изследването ТОП ИКТ РАБОТОДАТЕЛ. Резултатите от изследването показаха, че SEEBURGER има изключително високи показатели по отношение на ангажираност, доверие към лидерите, признание към служителите, качество и фокус върху клиента, работа в екип, комуникация в компанията, баланс работа-личен живот.

Ако искате да се развивате професионално като Java Developer | QA Engineer | Service Engineer или Software Consultant и вярвате, че това е вашата страст и призвание, вие сте човекът за нашия екип!

Без значение дали сега започвате професионалния си път или сте експерт с доказан опит, в SEEBURGER ще  черпите опит и ще работите с най-добрите професионалисти в областта на B2B интеграцията.

SEEBURGER дава възможност за придобиване на уникално ноу-хау, работа с модерни технологии и по интересни проекти. Като специалист в нашата компания, вие ще участвате в процеса по разработване и поддръжка на мащабен, комплексен и специфичен продукт, ще работите при добро планиране и отлично организирани работни процеси. Ще получите признание, адекватно възнаграждение и атрактивен социален пакет. Ще работите в компания, в която се толерира свободната комуникация и открития диалог в приятна и неформална работна атмосфера.