Вярваме, че зад успеха ни стоят на първо място нашите служители. Имаме ясна, мотивираща и последователна стратегия за управление на човешкия капитал. Разработената ни система за професионално израстване и развитие, инициативите, които организираме, както и отличната ни социална политика гарантират задържането и развитието на талантите в компанията.

Инвестираме в обученията на служителите си, грижим се за баланса между личния и професионалния им живот. Осигуряваме постоянство в ръста на доходите и социалните им придобивки, без да сме подвластни на икономическите цикли. Държим на стандартите и етичните норми на работа. Щастливи сме да работим заедно по изграждането на корпоративната ни култура, която обединява уникалността и емоциите на всеки един от нас.
 
Ние предлагаме:
 „Агенция за събиране на вземания“ ЕАД приветства способните, амбициозни и ентусиазирани хора, които желаят да работят и да се развиват в стабилна международна компания с утвърдени правила. Ценим сътрудничеството, позитивния поглед и професионализма.

Ще се радваме да се присъедините към нашия екип!