Софарма Трейдинг АД, част от групата Софарма, е водеща търговска компания, предлагаща висококачествени продукти и иновативни услуги в сектора на грижа за здравето. Компанията е създадена през 2006 година, след интеграцята на шест фармацевтични компании. Внедрихме Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на множество международни и европейски стандарти, свързани с  управление на качеството (ISO 9001), околната среда (ISO 14001), здраве и безопасност и други. Седем поредни години сме класирани на I-во място по приходи в сектор „Фармация” в класацията "Капитал Топ 100“.
Отдадени сме на грижата за здравето, иновациите и предприемачеството. Работим с повече от 3 000 клиенти и парньори. Предлагаме над 10 000 продукта, сред които портфолио от международно наложили се ексклузивни брандове, лекарствени продукти, витамини и хранителни добавки, медицинска апаратура и оборудване. Ние покриваме изцяло националния пазар и вече сме на международния.
През 2015 година отвори врати нашата собствена верига аптеки SOpharmacy, която предлага съвременен подход в обслужването на здравните потребности на клиентите в България.
Нашият екип вече надвишава 1 350 души и постоянно растем. Каним ви да се присъедините към нас в това вълнуващо пътуване.