ИНГИЛИЗ ГРУП е българска копания  тясно специализирана в производството на мъжки и дамски модни обувки. Фирмата оперира в обувния бранш повече от 20 години, притежава една от най – модерните фабрики за производство на обувки и калъпи за обувки на територията на България с разгъната площ 3500 кв.м. и  разчита на изключително опитен персонал, всеки един от тях експерт в областта си. Компанията притежава богат и иновационен машинен парк, който включва машини от марките ДОНЗЕЛИ, ЧЕРИМ, АЙРЪН ФОКС, МИНЕРВА, КОМЕЛЦ и други.
   Паралелно с това компанията притежава една от двете фабрики за производство на калъпи на територията на България. С изпитана и поддържана техника, опитен персонал, качествен продукт и гъвкава политика компанията е пазарен лидер в производството на калъпи на месния пазар. Също така ИНГИЛИЗ ГРУП  е оторизиран представител за България на ФАТИХ ОКЧЕ Турция (един от най – големите производители на калъпи, табани,  токчета, платформи  и готови ходила в Турция ) и СТЕЛА Италия (партньор на Miss Sixty, Christian Louboutin, Cesare Paciotti и Loriblu. )

   ИНГИЛИЗ ГРУП  е активна като на българския така и на европейския пазар изнасяйки продукция за Италия, Франция, Гърция, Холандия, Испания, Украйна, Люксембург и Швейцария. Изградените партньорства зад граница внасят допълнителна стабилност и опит във фирмата. Благодарение на всеки един от фактите компанията се формира като една стабилна и силна структура, покриваща строги изисквания, поднасяща високо качество и опит, откликваща на най – прецизните клиентски  изисквания и желания.