Нова Броудкастинг Груп e една от най-големите мултиплатформени медийни и технологични компании на българския пазар. В портфолиото на компанията влизат телевизионните канали NOVA, KINO NOVA, DIEMA, DIEMA FAMILY, NOVA SPORT и платеният спортен пакет DIEMA XTRA, включващ каналите DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS. Богатото спортно съдържание, предлагано от компанията, достига до потребителите и чрез стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. Благодарение на онлайн видео платформата NОVA PLAY зрителите имат възможността, в удобно за тях време и напълно безплатно, да гледат продукции, излъчвани в ефира на NOVA – популярни развлекателни програми, сериали, новини и актуални предавания. 

Част от Нова Броудкастинг Груп е и водещата дигитална компания Нетинфо, в чието портфолио влиза продуцентският екип 7Talents и някои от най-посещаваните български сайтове: АБВ Поща, Vbox7.com, Vesti.bg, Dariknews.bg, Sinoptik.bg, Edna.bg, Gong.bg, Pariteni.bg и други. 

ПРОМЯНАТА е най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с фондация Reach for Change България, която има за цел подобряването на живота на децата в България с помощта на мотивирани социални предприемачи. За шест години ПРОМЯНАТА е достигнала до почти 200 000 български деца и младежи.

През 2016 г. стартира и инициативата „NOVA подкрепя българските филми“ като важна част от корпоративната стратегията на Нова Броудкастинг Груп. Кампанията е израз на дългосрочния ангажимент на компанията не само да увеличи доверието в българските филмови продукции, но и да инвестира в тяхната реализация и популяризиране. Наградите „NOVA подкрепя българските филми“, чието първо издание е през 2018 г., са единствените годишни призове в сферата на екранното изкуство у нас, които се определят изцяло със зрителски вот. Те са поредната стъпка, с която Нова Броудкастинг Груп затвърждава сериозните си намерения да продължи създаването, развитието и подкрепата на български продукции чрез всички свои платформи.

Портфолиото на Нова Броудкастинг Груп се допълва от радио Nova News, брандът за киноразпространение „Лента“ и издателската медийна група AtticaEVA, част от която са едни от най-успешните български периодични издания Esquire, EVA, Grazia и OK.