Офисите на компанията са изключително модерно обзаведени. Работната среда в Биттел е аранжирана съобразно съвременните тенденции в интериорния офис дизайн. Всеки служител разполага със служебно паркомясто и просторна работна площ, оборудвана с техника последно поколение, голямо бюро и офис стол осигуряващи неповторим комфорт.

Основен фактор за развитието на компанията е екипът от хора. Това, което ни отличава е че имаме индивидуално отношение към всеки един служител. Екипността, уважението и доверието са основните стълбове, на които се опира работният процес в компанията.

Ние се вслушваме в мнението на всеки един служител и то е високо ценено при вземането на решения.

Ние инвестираме в обучението на нашите служители и създаваме среда, в която да разгърнат своя потенциал и да приложат максимално своите знания и умения. Предоставяме възможност както за кариерно израстване, така и за непрекъснато увеличаващо се възнаграждение, в зависимост от постигнатите резултати.

Ние се грижим не само за служителите си, но и за техните семейства, като организираме семейни мероприятия. Те са израз на доверие и уважение и сплотяват не само членовете на всяко семейство, но и спомагат за взаимното опознаване на всички участници.

Ако търсите динамична и предизвикателна работа и искате да се развиваме заедно – станете част от екипа ни!