Inter Cars е една от водещите Европейски компании за дистрибуция на резервни части за леки и товарни автомобили. Компанията предлага широк диапазон от продукти от над 1000 доставчика, oсигурявайки пълно покритие на всички пазарни сегменти, свързани с поддръжката и ремонта на автомобили. Inter Cars разполага с мрежа от клонове в Централна и Източна Европа, предлагащи пълна гама от продукти и разнообразни услуги за професионални клиенти. Разрастването на компанията доведе до създаването през 2011 г. на 100% дъщерно дружество - Интер Карс България. Опитът, който имаме в чужбина, е ценен и важен, но успехът ни в България до момента и за в бъдеще се гради от хората тук.

Към момента сме в етап на развиване на мрежата от складове на едро. Работим само с професионални клиенти - сервизи и магазини, без търговия на дребно. Централният ни офис е в София, бул. Цариградско шосе 115А; търговските ни обекти засега са 30. Към момента те показват изключителни резултати, а ние се сравняваме с нашите и конкурентните обекти в 17 държави :)

На дневен ред са оставащите големи градове...

Междувременно се разраства и екипът в централен офис - чрез откриването на нови позиции и добавянето на хора на съществуващи длъжности.

Стремежът ни е да спомагаме за цялостното развитие на професионалния сектор, в който сме заети и през годините работим активно в различни направления:

Ако сме провокирали любопитството Ви, можете да се афиширате, чрез биография и придружаващо писмо.