Кауфланд България ЕООД енд Ко КД
Търговия


Кауфланд България ЕООД енд Ко КД
За компанията

Kaufland е много повече от успешна международна търговска компания: ние сме работодател, който превръща служителите в един силен екип. Предлагаме не просто позиции, а сигурни работни места. Работата при нас води до пълна удовлетвореност.

Kaufland  е немска компания, част от групата Schwarz, с дългогодишна история, притежаваща хипермаркети в България, Румъния, Хърватска, Полша, Чехия и Словакия. Първият хипермаркет в България е открит през  2006. В момента компанията притежава над 55 филиала в България. Последните години Kaufland е на първо място по пазарен дял в ритейл сегмента.

Доволните клиенти са нашата цел. В хипермаркети Kaufland можете да намерите всичко, което желаете и от което се нуждаете. В това се изразява нашата философия – голямо разнообразие от продукти с високо качество на изключително изгодни цени.

Кариера в компанията

Kaufland България продължава да е в процес на експанзия. За нашите хипермаркети ние търсим служители за различни градове и всеки, който желае би могъл да кандидатства. В компанията ние подготвяме нашите служители за отговорна и успешна работа и насърчаваме тяхното развитие.   В Kaufland работят професионалисти с дългогодишен стаж, които са започнали от ниски позиции и сега заемат висши ръководни длъжности.

Контакти
Адрес: София 1233, ул. Скопие 1А
Телефон: 02 81 25 000
 www.kaufland.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Кауфланд България ЕООД енд Ко КД по имейл. Email:  
Всички обяви на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД
08.01.18 София
22.12.17 Пловдив
22.12.17 Варна
<<  1 [2]  >>
21 - 23 от 23
Корпортивен профил на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД в Jobs.bg. ©2018