АКВАЗАРД ЕООД
"Александър Ванков - АХ" е компания ориентирана към спортни дейности. Фирмата приема сериозно ангажимента си да работи за налагане на спорта и физическите занимания като начин на живот. Служители: 20; Градове: Плевен; Година на основаване: 2007;

АКВАЗАРД ЕООД

За компанията
Аквазард Плевен - предлага обучение и тренировки за деца, начинаещи, възрастни и напреднали. Ние предлагаме възможност за спортуване независимо от сезона – плувната база е покрита, постоянна температура на водата 28 градуса, страхотна атмосфера и професионалисти, които да се грижат за вашата безопасност и обучение.
Освен, че плуването е подходящо за всяка възраст, то ангажира всички мускули без да ги натоварва агресивно и да причинява болки, разтоварва психиката и намалява стреса. Децата и възрастните, които плуват се радват на по-добро здраве и се чувстват по релаксирани, в сравнение с хора, водещи заседнал начин на живот.
Кариера в компанията
Ако се интересувате от работна позиция, която да отговаря на вашите очаквания и изисквания и работна среда, в която можете да се развивате и сте амбициозни, упорити и готови да се развивате и надграждате своите настоящи умения, очакваме Вашата кандидатура.

За нашите обекти търсим хора, които обичат динамичната и предизвикателна работа и работата с клиенти.
Контакти
АКВАЗАРД ЕООД
ЕИК: 114687107
Адрес: град Плевен
улица Иван Вазов 46
Телефон: 0886079559
 http://www.aquazard.com/
Искам да получавам известия за новите обяви от АКВАЗАРД ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АКВАЗАРД ЕООД
08.09.20 Плевен
08.09.20 Плевен
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на АКВАЗАРД ЕООД в Jobs.bg. ©2020