Виденов груп ЕООД
Производство, Търговия


Виденов груп ЕООД

За компанията
,„Мебели Виденов“ е бранд със сериозно пазарно присъствие в България. Огромното разнообразие от добри продукти на достъпни цени, доставките в кратки срокове, развитата търговска мрежа в цялата страна, както и изключително удобното и добре структурирано онлайн обслужване са само част от предимствата на ямболската компания за мебели днес. В компанията успешно работи вътрешната програма за препоръки, чрез която всеки служител има възможността лично да подкрепи развитието на екипа с предложение за кандидати по отворените позиции в компанията.
Стремежът на ръководство то на „Мебели Виденов“ е свързан с утвърждаването ú на пазара като компания, която познава, разбира и се грижи за своите клиенти и прави всичко възможно да удовлетворява техните нужди и очаквания. Основна заслуга за изпълнението на тази задача имат служителите на „Мебели Виденов“. Днес във „Виденов груп“ в страната работят около 1000 служители. Те на практика са най-голямото богатство на компанията.
Повече за Мебели Виденов можете да намерите тук – https://videnov.bg/
Кариера в компанията
„Мебели Виденов“ предоставя широки възможности на служителите си в професионалното им израстване. Компанията предлага динамична и предизвикателна работна среда и широк спектър професии в редица области като продажби, логистика, маркетинг и корпоративни комуникации, ИТ, финанси, строителство и експанзия и много други. От позицията си на най - голямата компания в сектора „Виденов груп“ дава възможност за обмен на опит и експертиза между различните направления в своята структура. Това помага
за професионалното развитие на служителите и превръща компанията в предпочитан, сигурен и коректен работодател с изключително ниско текучество на хора.
В стремежа да налага позицията си на желан работодател компанията развива работна среда, която привлича и развива качествените служители. В най-големите бази на „Мебели Виденов“ са изградени модерни места за хранене, оборудвани с всички необходими удобства
за служителите. Съществена част от социалната политика на компанията е подпомагането на обществени и социални каузи на местно и национално ниво.
 
Контакти
Виденов груп ЕООД
ЕИК: 128621398
Искам да получавам известия за новите обяви от Виденов груп ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Виденов груп ЕООД
26.06.20 Видин
30.06.20 Пловдив; Заплата от 900 до 1400 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Виденов груп ЕООД в Jobs.bg. ©2020