Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД
HR Агенция


Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД

За компанията
„Интернешънъл Хюмън Рисорсиз” (IHR) предлага едно от най-големите портфолия от продукти, услуги и цялостни решения в сферата на Управление и развитие на човешките ресурси (УРЧР).
Компанията предоставя услуги и цялостни решения, свързани със стратегическо и оперативно консултиране в областта на човешките ресурси, преструктуриране, оптимизация на процеси, подбор, управление, обучение и развитие на персонала, които се разработват по утвърдени международни професионални стандарти и водещи практики.
IHR е и изключителен представител в България за придобиването на стандарта за организационно съвършенство „Investors in People”.
IHR e първият и единствен акредитиран учебен център за България, който представлява международно признатите институти за професионална квалификация в сферата на човешки ресурси, счетоводство, финанси, маркетинг, покупки и доставки, а именно: CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development), CIMA (Chartered Institute of Management Accountants), ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CIM (Chartered Institute of Marketing) и CIPS (Chartered Institute of Purchasing and Supply). Сертификатите, които участниците получават след успешно завършване на обученията са доказателство за висок професионализъм и са признати за едни от най-престижните квалификации в Европа и света.
Контакти
Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД
ЕИК: 130585183
Адрес: ул. "Мальовица" 1, ет. 2
Телефон: 02/ 858 87 16
 www.ihr.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД
09.09.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Интернешънъл Хюмън Рисорсиз ЕООД в Jobs.bg. ©2020