ТРАНСПРЕС ООД
Международен и вътрешен транспорт, логистична и куриерска дейност. Служители в България: 189; Градове в България: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Дупница, Плевен, Пловдив, Русе, Сливен, София, Стара Загора и Шумен; В България от: 1993; Служители глобално: 189; Година на основаване: 1993;

ТРАНСПРЕС ООД

За компанията
Транспрес ООД е водеща логистична компания в България. Създадена преди повече от 20 години, тя обединява хора, технологии и транспортна мрежа по начин, който постоянно разкрива нови възможности за развитие. Клиентите на Транспрес получават не само огромен избор от транспортни и логистични услуги, а и качество и надеждност с нов стандарт. Всяко задание на клиента има своите специфични особености и неговото изпълнение изисква уникален подход. Екипът на Транспрес има нужните опит, ресурс и умения да реши всяка транспортна задача в оптимални за клиента срокове. Той разчита не само на себе си, а на силата на единна логистична мрежа от фирми, покриваща с експресни доставки цялата територия на Европа.
Кариера в компанията
Транспрес ООД предоставя възможност за кариерно развитие в областта на транспорта и логистиката от най-високо качество. Дългогодишните ни специалисти предоставят уменията и знанията си на нови колеги, а те от своя страна допринасят с желанието си за учене и развитие, за да може всички да вървим заедно напред в света на логистичните иновации и технологии.
 
Контакти
ТРАНСПРЕС ООД
ЕИК: 102017202
Политика за защита на личните данни на ТРАНСПРЕС ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ТРАНСПРЕС ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ТРАНСПРЕС ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ТРАНСПРЕС ООД в Jobs.bg. ©2020