Аурубис България АД
Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света. Аурубис България е втората по големина компания в страната по размер на генерираните приходи. Служители в България: 850; Градове в България: Пирдоп и София; В България от: 1958; Служители глобално: 6400; Държави/градове извън България: Германия, Белгия, Италия, Америка и др.; Година на основаване: 1866; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Безплатна храна;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Безплатни обучения/курсове;  


Аурубис България АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Аурубис е водеща интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света. Ние произвеждаме един млн. тона медни катоди всяка година и различни медни продукти от тях. Благодарение на широката си гама услуги, ние се нареждаме сред световните лидери в сектора.

Българският медодобивен завод на групата Аурубис се намира в региона на Средногорието. Днес в него са ангажирани 845 служители. Аурубис България е втората по големина компания в страната по размер на генерираните приходи. Инвестициите в модернизиране на производството и опазване на околната среда за последните двадесет години надвърлят 600 млн. евро.

За повече информация, посетете: http://bulgaria.aurubis.com/
Кариера в компанията

Ние Ви предлагаме:

- Перспективна и отговорна работа в една от най-големите компании в страната, част от международна група - лидер в своята сфера на дейност;
- Високи работни стандарти, атрактивно възнаграждение и социални придобивки;
- Възможности за личностно и професионално развитие.
 
Ако искате да станете част от нашия екип, вижте нашите отворени позиции тук:
http://bulgaria.aurubis.com/career/open-vacancies/

Контакти
Аурубис България АД
ЕИК: 832046871
Адрес: гр. Пирдоп 2070
Индустриална зона
Телефон: +359 728 62 268 / +359 728 62 239
  http://bulgaria.aurubis.com/
Политика за защита на личните данни на Аурубис България АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Аурубис България АД
Искам да получавам известия за новите обяви от Аурубис България АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Аурубис България АД
вчера Пирдоп
09.07.19 Пирдоп
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Аурубис България АД в Jobs.bg. ©2019