Аурубис България АД
Производство


Аурубис България АД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Аурубис е водещата интегрирана група за производство на мед и най-големият преработвател на мед в света.  Ние произвеждаме 1 млн. тона медни катоди всяка година и различни медни продукти от тях. Благодарение на широката ни гама услуги, ние се нареждаме сред световните лидери в нашия сектор.

Медодобивният завод на Аурубис Групата в България се намира в региона на Средногорието. Той е построен през 1958 г. и се състои от четири основни производствени единици: металургично производство, рафинерия за катодна мед, производство сярна киселина и обогатителна фабрика. Днес в компанията са ангажирани 845 служители. За периода от приватизацията на компанията през 1997 г. до края на 2015 г., за модернизиране на производството и опазване на околната среда са инвестирани над 540 млн. евро.

През годините Аурубис България е отличена с множество корпоративни награди. Сред тях са „Инвеститор на годината” (2007 г.), „Най-добър корпоративен инвеститор” (2008 г.), „Корпоративен дарител на годината” (2011 г.), "Най-зелено индустриално предприятие" (2011 г.) и др. За изминалата година Аурубис България заема 2-ро място в категорията „Топ 10” на най-големите компании в България по комплексни показатели в класацията Капитал 100.

За повече информация, посетете: www.aurubis.com/bulgaria/
Кариера в компанията
В Аурубис се стараем да откриваме индивидуалните способности на всеки и да разширяваме границите на възможностите на нашите колеги, да поддържаме открита комуникация и да работим заедно за постиганeто на успех, както личен, така и в името на компанията.

Благодарение на нашите колеги, дисциплината и начинът ни на работа, Аурубис България е просперираща, разрастваща и развиваща се компания.

Ако искате да станете част от нашия екип, вижте нашите отворени позиции.
Контакти
Адрес: гр. Пирдоп 2070
Индустриална зона
Телефон: +359 728 62 268/+359 728 62 239
 www.aurubis.com/bulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от Аурубис България АД по имейл. Email:  
Всички обяви на Аурубис България АД
12.09.17 Пирдоп
12.09.17
★★★★★ TREASURY SPECIALIST
Пирдоп
30.08.17 Пирдоп
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Аурубис България АД в Jobs.bg. ©2017