Аурубис България АД
Производство


Аурубис България АД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
Корпоративен профил

Основната дейност на Аурубис България е преработването на медни концентрати за производство на медни аноди и катоди, както и вторични продукти като сярна киселина, фаялит и шлам. Състои се от четири основни производствени единици: металургия, рафинерия за катодна мед, производство на сярна киселина и обогатителна фабрика.

В момента в компанията работят 820 служители. През последните 10 години за модернизация на производството и екологично ефективни подобрения са инвестирани над 500 млн. евро.

През годините Аурубис България е отличена с множество корпоративни награди. Сред тях са „Инвеститор на годината” (2007 г.), „Най-добър корпоративен инвеститор” (2008 г.), „Корпоративен дарител на годината” (2011 г.), "Най-зелено индустриално предприятие" (2011 г.) и др. За изминалата година Аурубис България заема 2-ро място в категорията „Топ 10” на най-големите компании в България по комплексни показатели в класацията Капитал 100.

За повече информация, посетете: www.aurubis.com/bulgaria/
Кариера в компанията
В Аурубис се стараем да откриваме индивидуалните способности на всеки и да разширяваме границите на възможностите на нашите колеги, да поддържаме открита комуникация и да работим заедно за постиганeто на успех, както личен, така и в името на компанията.

Благодарение на нашите колеги, дисциплината и начинът ни на работа, Аурубис България е просперираща, разрастваща и развиваща се компания.

Ако искате да станете част от нашия екип, вижте нашите отворени позиции.
Контакти
Адрес: гр. Пирдоп 2070
Индустриална зона
Телефон: +359 728 62 268/+359 728 62 239
www.aurubis.com/bulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от Аурубис България АД по имейл. Email:  
Ключ: 
(Препишете буквите/цифрите от синьото поле по-горе. Използвайте малки букви на латиница.)
Абонирай ме
Всички обяви на Аурубис България АД
17.02.17 Пирдоп
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Аурубис България АД в Jobs.bg. ©2017