ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД
HR Агенция


ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД

За компанията

Franchising.BG е българският франчайзинг консултант, франчайз брокер и франчайз медия. Компанията популяризира най-успешния бизнес модел на глобалния свят като среща франчайзодателите с франчайзополучателите и ги консултира във всички области, които засягат франчайзинга. Franchising.BG ви помага когато искате да купите, продадете или създадете франчайз.

 

Компанията е основана през 2008 г. от Светослав Билярски, който има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е копирайтър в Ogilvy&Mather, криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни бранда. В момента притежава няколко фирми в областта на услугите и води курс по Бранд Билдинг в Нов български университет.

 

Зад гърба си Franchising.BG има опита от разработването, консултирането и продажбата на десетки франчайзи. Компанията поддържа on-line Каталога на франчайзите в България. Ежемесечно той регистрира над 10 000 уникални посещения – предимно български предприемачи, които търсят своя нов бизнес. Ежедневно компанията получава запитвания от предприемачи от цялата страна и има богата база данни с хора готови да развиват франчайз обекти.

 

Franchising.BG издава книгата "Франчайзинг бизнес". Това е първата книга по темата, която излиза в България и покрива всички основни аспекти на франчайзинга. Само за три години са продадени над 2000 екземпляра. Повече може да научите от сайта на книгата –www.franchising.bg/business, откъдето тя може да се поръча с 10% отстъпка.

 

Благодарение на ежегодното Изследване на франчайзинг пазара в България, провеждано от Franchising.BG, предприемачите могат да се запознаят с тенденциите в тази област, с търсенето и предлагането на франчайзи, както и с развитието на бизнеса на отделните франчайз обекти.

 

Franchising.BG организира изложението за нов бизнес Franchising Expo. През 2014 Franchising Expo се провежда за пета поредна година и е съпроводено от конференциятаNew Business Ideas. Лектори са водещи световни капацитети които, изнесат лекции по практически теми: "Как да превърнем бизнеса си във франчайз верига", "Как да продаваме франчайза си в чужбина", "Как да изберем новия си бизнес" и др. Сред посетителите на конференцията са над 250 предприемачи и топ мениджъри от големи компании, които имат или планират да стартират франчайз. Повече за изложението, конференцията и лекторите можете да научите от www.franchising.bg/expo. Там ще се запознаете и с видео материал за събитието, в който франчайзодателите споделят впечатленията си от интереса на българските предприемачи към франчайзинга.

Franchising Expo е сред най-значимите за българския бизнес събития. Генерален спонсор на изложението е Subway, франчайз №1 в света според Entrepreneur Magazine. Партньори на изложението са верига магазини Мания и най-големият франчайз в България – Еврофутбол. Сред медийните партньори на изложението са Forbes, Jobs.bg, Darik Radio, групата сайтове на NEG, медиите на Happy Bar&Grill, вестник Телеграф, вестник Монитор, Profit.bg, Expert.bg, телевизията BulgariaOnAir, bTV web, билбордове от Кривицки, списание Enterprise, BGmaps.com, телевизията EBF, Sign Cafe, Fame cards, групата WebGround, Moitepari.bg и др.

Контакти
ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД
ЕИК: 200538588
Телефон: 0885752772
 http://www.franchising.bg/
Искам да получавам известия за новите обяви от ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД
13.08.19 София
13.08.19 София
08.08.19 София
06.08.19 София
05.08.19 Дистанционна работа
02.08.19 Дистанционна работа
02.08.19 Дистанционна работа
30.07.19 София
25.07.19 София,
25.07.19 София
25.07.19 София,
25.07.19 София
22.07.19 София
14.08.19 София,
1 - 14 от 14
Корпортивен профил на ФРАНЧАЙЗИНГ БГ ООД в Jobs.bg. ©2019