АК Електрик АД
Проектиране и производство на метални конструкции и машини, както и на електрически табла за управление. Клиенти са ни глобални индустриални лидери като General Electric, ABB, Alston, Atlas Copco, Bombardier, Ericsson, Getinge, Munters, Tetra Pak. Служители в България: 500-1000; Градове в България: Радомир; В България от: 1961; Служители глобално: 5000-10000; Държави/градове извън България: Европа, Индия, Китай, Мексико, Тайланд.; Година на основаване: 1961; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване, Ваучери за храна, Допълнителни дни годишен отпуск, Месечен/годишен бонус, Партита и тиймбилдинг;  

АК Електрик АД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

„АК Електрик“ АД е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Опита и знанията, които придобихме от работата си в AQ GROUP AB, ни даде увереността да проектираме и произвеждаме електрически табла и компоненти,  да асемблираме продукти и да предлагаме ефективни ценови решения за взискателни индустриални клиенти. В нашият свят, качество, ефективност и прецизност на доставката, вървят ръка за ръка.

Контакти
АК Електрик АД
ЕИК: 113561397
Адрес: "AK Електрик" АД
2400 Радомир
ул. "Райко Даскалов" № 68
 www.aqelectric.com
Искам да получавам известия за новите обяви от АК Електрик АД по имейл. Email:  
Всички обяви на АК Електрик АД
13.10.20
 Electrical design engineer
Радомир
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на АК Електрик АД в Jobs.bg. ©2020