ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
obbi е компания с голямо портфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка. · Производствени бази: България, Румъния, Австрия, Германия, Испания. · Доставяме суровини от: Ин Служители в България: 33; Градове в България: София, Пловдив, Сливен, Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, Благоевград; В България от: 2007; Служители глобално: 473; Държави/градове извън България: Румъния, Македония, Сърбия, Гърция, Германия, Австрия, Швейцария; Година на основаване: 1893;


ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД

За компанията

Lobbi е компания с голямо протфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка.

· Производствени бази: България, Румъния, Австрия, Германия, Испания.

· Доставяме суровини от: Индия, Европа, Китай, Индонезия, Малайзия,САЩ.

Lobbi Bulgaria е един от най-добрите доставчици на суровини и машини за хранително вкусовата, фуражната промишленост и фармацията.

· Предлагаме сервиз от инженер технолози с голям опит в разработването на цялостни технологични решения спрямо клиентски изисквания.

· Предлагаме изключително голям избор от Първокласни суровини над 1500 за сладкарство, шоколатиерство, сладолед, хлебарство и мелничарство комбинирани с креативни идеи за нови продукти и оригинални рецепти.

· Предлагаме пълна гама машини, оборудване и аксесоари за Хранителната промишленост, Кухни, Кетеринг, Хотели.

· Машините, които предлагаме са произведени и сертифицирани в ЕС съобразно европейски стандарти това налага монтажа, сервизната и гаранционна поддръжка върху тях да се извършва от сертифицирани техници. Нашия персонал е обучен директно от производителите.

В стремежа си да бъдем максимално полезни на своите клиенти ние постоянно разширяваме гамата на продуктите, които предлагаме.

Ние подбираме внимателно качествени продукти с конкурентни цени и ги предлагаме на своите клиенти, придружени с технология за приложението им.

Ние контролираме произхода и качеството на суровините, провеждаме обучения в нашите тестови бази, споделяме натрупаният опит и производствените техники с нашите клиенти. Предлагаме нашето НОУ -ХАУ  на всички клиенти на Лобби  от технологиите, рецептите,  подходящите суровини и оборудване до производството на крайния продукт и успешното му налагане в търговската мрежа.

Ние се грижим за усъвършенстване на качеството на предлаганата от клиентите на Lobbi крайна продукция с цел гарантиране на конкуретноспособността и развитието на техния бизнес и постигане на един по-здравословен и по-добър начин на живот.

Стараем се да бъдем първи в новостите, да имаме постоянен контакт с нашите клиенти, да сме винаги на тяхно разположение.

Дългодишният ни опит, професионалният ни екип и постоянните инвестиции допринасят за успешната ни работа през годините и за доверието на нашите клиенти към нас.

Кариера в компанията

Динамичното и бързо развитие на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ е свързано с попълване на свободни позиции. За да се присъедините към нашия екип, изпратете CV и кратко мотивационно писмо, посочващо интерес за работа в Лобби България.

При наличие на свободна позиция, вашата кандидатура ше бъде разгледана с предимство.

Направете първата крачка, за да станете част от голямото семейство на Лобби!

Контакти
ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 200237987
Адрес: България,София, НПЗ Искър, ул.5007, 1
Телефон: 0885049429
Fax: 028734958
 www.lobbi.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
15.07.19 София; Заплата 1300 BGN (Нето)
15.07.19 София; Заплата 3000 BGN (Нето)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2019