ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
obbi е компания с голямо портфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка. · Производствени бази: България, Румъния, Австрия, Германия, Испания. · Доставяме суровини от: Ин Служители в България: 33; Градове в България: София, Пловдив, Сливен, Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, Благоевград; В България от: 2007; Служители глобално: 473; Държави/градове извън България: Румъния, Македония, Сърбия, Гърция, Германия, Австрия, Швейцария; Година на основаване: 1893;


ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
За компанията

Lobbi е компания с голямо протфолио от продукти и партньорски взаимоотношения с водещи международни компании в цял свят: Европа, Азия, Америка, Африка.

· Производствени бази: България, Румъния, Австрия, Германия, Испания.

· Доставяме суровини от: Индия, Европа, Китай, Индонезия, Малайзия,САЩ.

Lobbi Bulgaria е един от най-добрите доставчици на суровини и машини за хранително вкусовата, фуражната промишленост и фармацията.

· Предлагаме сервиз от инженер технолози с голям опит в разработването на цялостни технологични решения спрямо клиентски изисквания.

· Предлагаме изключително голям избор от Първокласни суровини над 1500 за сладкарство, шоколатиерство, сладолед, хлебарство и мелничарство комбинирани с креативни идеи за нови продукти и оригинални рецепти.

· Предлагаме пълна гама машини, оборудване и аксесоари за Хранителната промишленост, Кухни, Кетеринг, Хотели.

· Машините, които предлагаме са произведени и сертифицирани в ЕС съобразно европейски стандарти това налага монтажа, сервизната и гаранционна поддръжка върху тях да се извършва от сертифицирани техници. Нашия персонал е обучен директно от производителите.

В стремежа си да бъдем максимално полезни на своите клиенти ние постоянно разширяваме гамата на продуктите, които предлагаме.

Ние подбираме внимателно качествени продукти с конкурентни цени и ги предлагаме на своите клиенти, придружени с технология за приложението им.

Ние контролираме произхода и качеството на суровините, провеждаме обучения в нашите тестови бази, споделяме натрупаният опит и производствените техники с нашите клиенти. Предлагаме нашето НОУ -ХАУ  на всички клиенти на Лобби  от технологиите, рецептите,  подходящите суровини и оборудване до производството на крайния продукт и успешното му налагане в търговската мрежа.

Ние се грижим за усъвършенстване на качеството на предлаганата от клиентите на Lobbi крайна продукция с цел гарантиране на конкуретноспособността и развитието на техния бизнес и постигане на един по-здравословен и по-добър начин на живот.

Стараем се да бъдем първи в новостите, да имаме постоянен контакт с нашите клиенти, да сме винаги на тяхно разположение.

Дългодишният ни опит, професионалният ни екип и постоянните инвестиции допринасят за успешната ни работа през годините и за доверието на нашите клиенти към нас.

Кариера в компанията

Динамичното и бързо развитие на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ е свързано с попълване на свободни позиции. За да се присъедините към нашия екип, изпратете CV и кратко мотивационно писмо, посочващо интерес за работа в Лобби България.

При наличие на свободна позиция, вашата кандидатура ше бъде разгледана с предимство.

Направете първата крачка, за да станете част от голямото семейство на Лобби!

Контакти
ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ЕИК: 200237987
Адрес: България,София, НПЗ Искър, ул.5007, 1
Телефон: 0885049429
Fax: 028734958
 www.lobbi.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
днес Враца
днес Благоевград
днес Монтана
днес Плевен
днес Велико Търново
днес Бургас
днес Перник
днес София
днес София
днес София
19.11.18 София
19.11.18 Пловдив
19.11.18 Бургас
19.11.18 София
1 - 14 от 14
Корпортивен профил на ЛОББИ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2018