АББ БЪЛГАРИЯ ЕООД
АББ е технологичен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботка и задвижванe, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по цял свят. Служители в България: 2400; Градове в България: София, Раковски, Севлиево, Петрич, Варна; В България от: 1996; Служители глобално: 132000; Държави/градове извън България: В над 100 държави; Година на основаване: 1988; Придобивки:  Ваучери за храна;    Допълнително здравно осигуряване;    Безплатни напитки в офиса;    Допълнителни дни годишен отпуск;    Годишни бонуси;    Безплатни обучения / курсове;    Карти за спорт;  


АББ БЪЛГАРИЯ ЕООД
За компанията

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е иновативен световен лидер в областта на продуктите за електроснабдяване и електрообзавеждане, роботика и задвижвания, индустриална автоматизация и енергийни мрежи, които обслужват битови, промишлени, транспортни и инфраструктурни клиенти по целия свят. Продължавайки своята над 125-годишна история в иновациите, АББ днес пише бъдещето на промишлената дигитализация и е двигател на Енергийната и Четвъртата индустриална революции. АББ развива дейност в над 100 държави и разполага с около 135 000 служители. 

АББ оперира в България с централен офис в София, както и офиси и клонове в пет локации. Производствените бази на АББ в страната се намират в Петрич – за продукти ниско напрежение, в Севлиево – за продукти високо напрежение и в гр. Раковски – за продукти ниско и средно напрежение. Компанията разполага със сервизен център за турбокомпресори във Варна и има над 2000 служители в България.

В световен мащаб дейността на АББ е организирана в четири бизнес направления, а в България компанията е представена в областта на Енергийни мрежи, Продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и Автоматизация и дискретни процеси.

Кариера в компанията

Ние, в АББ, сме посветени на разрешаването на най-големите глобални предизвикателства на нашето време. Присъединявайки се към нас, вие ще имате възможността да работите с технологии, които имат положително въздействие върху света около нас. Ще станете част от международна култура, в която работата в екип и сътрудничеството водят до успех.

По-добро бъдеще? То започва с вас.

 
Контакти
 www.abb.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от АББ БЪЛГАРИЯ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на АББ БЪЛГАРИЯ ЕООД
вчера
 Quality Manager
Пловдив
вчера
 Production Manager
Пловдив
вчера
 Head of Material Management
Пловдив
вчера
 Operations Planner
Стряма
19.02.18
 Sales Engineer
Севлиево
13.02.18
 Production Engineer
Стряма
12.02.18
 Supplier Quality Engineer
Стряма
05.02.18
 Associate Project Engineer
Севлиево
02.02.18
 Talent Partner
Пловдив
вчера
 QUALITY ENGINEER
Пловдив
вчера
 ORDER HANDLER
Пловдив
вчера Пловдив
вчера Пловдив
19.02.18 Стряма
12.02.18 Стряма
05.02.18 Севлиево
02.02.18 Стряма
02.02.18 Стряма
31.01.18
 Demand Planner
Стряма
29.01.18
 Design Engineer
Севлиево
<<  [1] 2   >>
1 - 20 от 23
Корпортивен профил на АББ БЪЛГАРИЯ ЕООД в Jobs.bg. ©2018