АССА ПЛАСТ ООД
Търговия с опаковки и консумативи за ХОРЕКА и индустриални клиенти! Служители: 25; Градове: София, Пловдив, Хасково; Година на основаване: 1996;


АССА ПЛАСТ ООД

За компанията

Асса Пласт ООД е създадена през 1996 година.
Следвайки тенденциите в опаковането през годините, предлагаме широка гама от продукти и консумативи за опаковане – полистиренови подложки (тарелки), пластмасови контейнери от различни материали - OPS, PS, PET, PP, различни видове фолиа - PVC стреч и термосвиваеми фолиа, палетен стреч, бариерни и многослойни фолиа с печат, алуминиеви фолиа и др.
Също така доставяме и различни консумативи за еднократна употреба за ресторанти и заведения – чаши, пластмасови прибори,  хартиени опаковки и пликове, найлонови торбички и пликове, чували за смет, салфетки, кухненски и тоалетни рула.

Нашите продукти са произведени от компании отговарящи на европейските изисквания за качество и организация на производството, като са сертифицирани по ISO 9001, ISO 22000 и HACCP.

Централният склад на фирмата е в град Хасково, разположен на 800кв.м. покрита площ. Разполагаме също със складовe в Пловдив и София и дистрибутори в Кърджали, Стара Загора, Габрово, Плевен, Шумен, Благоевград, Гоце Делчев, Монтана. 
Младият ни и енергичен екип предлага бързо и качествено обслужване и доставки в цялата страна.

Контакти
АССА ПЛАСТ ООД
ЕИК: 126617807
Телефон: 070020044
Fax: 070020044
 www.assaplast.com
 https://www.facebook.com/AssaPlastBulgaria
Искам да получавам известия за новите обяви от АССА ПЛАСТ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на АССА ПЛАСТ ООД в Jobs.bg. ©2020