Телепоинт ООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Телекомуникации


Телепоинт ООД
За компанията

През 2007 год. група ентусиазирани инженери разработват подробен технически дизайн и пусков план на съоръжение, което много бързо се развива като модерен, неутрален и напълно резервиран дейта център за колокация на оборудване от най-висок клас. Оттогава насам неизменна част от политиката на ТЕЛЕПОИНТ е техническо и оперативно оптимизиране, постоянно усъвършенстване на всеки детайл.

Непрекъсваемостта на услугата за многобройните ни чуждестранни и български клиенти се гарантира от високотехнологични съвременни ИТ и телекомуникационни решения и техника, както и от професионалната прецизна поддръжка на работещите 24х7х365 в Центъра за управление на мрежата инженери.

За да удовлетвори и най-взискателните международни изисквания по предоставяните услуги, ТЕЛЕПОИНТ е сертифициран по ISO:9001 за Система за управление на качеството, ISO:27001 за Система за управление на сигурността на информацията и PCI DSS за сигурност на информацията при електронните разплащания.

Компанията ритмично и уверено се разраства. През 2017 година отвори врати нов дейта център в гр. Монтана. Вече се изгражда трети дейта център с локация отново гр. София.

Нашите клиенти знаят, че оборудването им е на най-точното и сигурно място.  

Кариера в компанията

В Телепоинт знаем, че успехът на бизнеса зависи най-вече от служителите на компанията. Ние сме екип от съмишленици, които обичат работата си, гордеят се с постиженията си, споделят знания и гледат в една посока. Чувстваме се равнопоставени, уважавани и оценени. Ние идваме на работа с удоволствие, развиваме себе си и бизнеса, обслужваме клиентите на високо професионално ниво. 

В Телепоинт се цени стремежа към постоянно усъвършенстване, екипността, позитивния дух, креативността, добрите взаимоотношения.
Тук работят мотивирани, мислещи, знаещи и можещи млади хора. 

На кандидатите за работа можем да кажем: Ако вие търсите такава работна среда и споделяте нашите ценности, ще се радваме да ви посрещнем, да споделим опит и идеи, да вървим заедно напред.  


Контакти
Адрес: гр. София, 1303, ж.к. "Зона Б-18", ул. "Овче поле" № 122
Телефон: +359 2 490 3210 ; 0885 74 75 07
Fax: +359 2 490 3212
 www.telepoint.bg
 https://www.facebook.com/telepointdc/?ref=aymt_homepage_panel
Искам да получавам известия за новите обяви от Телепоинт ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Телепоинт ООД
05.10.17 София
05.10.17 София
05.10.17 София,
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на Телепоинт ООД в Jobs.bg. ©2017