Телепоинт ООД
Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии, Телекомуникации


Телепоинт ООД

За компанията

ТЕЛЕПОИНТ уверено и динамично се разраства. Ние сме високотехнологична компания, която е лидер в областта на колокационните услуги с три модерни, неутрални и напълно резервирани дейта центрове от най-висок клас в София и Монтана.
Неизменна част от политиката на фирмата е техническо и оперативно оптимизиране, постоянно усъвършенстване на всеки детайл.
Ръководим се от знанието, че иновацията е ключ към подобряване на живота и бъдещето.
Вярваме, че усъвършенстването на технологиите в ръцете на умни и почтени хора ще доведе до по-стойностни междуличностни и бизнес отношения.

За да удовлетворим и най-взискателните международни изисквания по предоставяните услуги, работим съобразно и поддържаме сертификати ISO:9001 за Система за управление на качеството, ISO:27001 за Система за управление на сигурността на информацията и PCI DSS за сигурност на информацията при електронните разплащания.

Нашите клиенти знаят, че оборудването им е на най-точното и сигурно място. Те разчитат на нашия професионализъм и коректност.

Кариера в компанията

В Телепоинт знаем, че успехът на бизнеса зависи най-вече от служителите на компанията. Ние сме екип от съмишленици, които обичат работата си, гордеят се с постиженията си, споделят знания и гледат в една посока. Чувстваме се равнопоставени, уважавани и оценени. Ние идваме на работа с удоволствие, развиваме себе си и бизнеса, обслужваме клиентите на високо професионално ниво. 

В Телепоинт се цени стремежът към усъвършенстване и високи резултати, инициативността, екипността, позитивният дух, креативността, страстта и любопитството към новите технологии, добрите взаимоотношения.
Тук работят мотивирани, мислещи, знаещи и можещи млади хора. 

На кандидатите за работа можем да кажем: Ако вие търсите мотивираща работна среда и споделяте нашите ценности, ще се радваме да ви посрещнем, да споделим опит и идеи, да вървим заедно напред.  


Контакти
Телепоинт ООД
ЕИК: 175424163
Адрес: Офисите ни в гр. София са:
ж.к. "Зона Б-18", ул. "Овче поле" № 122
и на ул. "Асен Йорданов" №8
Телефон: +359 2 490 3210
Fax: +359 2 490 3212
 www.telepoint.bg
Политика за защита на личните данни на Телепоинт ООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Телепоинт ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Телепоинт ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Телепоинт ООД
04.09.19 София
03.09.19 София; Заплата 1030 BGN (Бруто)
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на Телепоинт ООД в Jobs.bg. ©2019