ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД
Недвижими имоти


ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД

За компанията

Джей и Джей

Агенция  за недвижими имоти „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД е основана през 2007г. в София. Специализирана е в отдаване под наем и продажби на луксозни и качествени имоти в най-хубавите райони на столицата. Нашата цел е да останем тясно специализирани в този сегмент от пазара и смеем да твърдим ,че сме едни от най-добрите!

Работа с клиенти и колеги

С течение на времето, благодарение на високото ниво на обслужване и лоялност, агенцията ни може да се похвали с отлична репутация ,както сред клиентите, така и сред колегите от бранша. Клиентите ни винаги остават доволни !Те се радват на индивидуален подход , добри резултати и преференциални условия.  Отнасяме се с уважение към всички останали агенции за недвижими имоти, стремим се да бъдем максимално коректни и гледаме на тях, като на партньори. Във връзка с това агенцията ни , няма нито една оферта, която да е насочена към частни клиенти.

Работа с клиенти и реклама

Когато предлагаме:

Агенция „Джей и Джей Корпорейшън“ ООД работи основно с отбрани имоти. Нашите обяви са винаги на първите страници в сайтовете за недвижими имоти.Те са представени с хубави снимки и описани,е даващо подробна информация за имота. Брокерите ни  държат да запознаят клиентите си (колегите си) за реалното състояние на имота, като наред с предимствата се казва и за недостатъците му. Ето защо, когато предлагаме имот, изискваме да го видим на място, за да имаме лични впечатления и да го рекламираме с коректно описание и  с актуални снимки. Нашата агенция е една от първите в София, която рекламира най-луксозните имоти с видеоклипове.

Когато търсим:

Личният контакт с клиента за нас е много важен. Ние ценим времето на нашите клиенти и държим да се запознаем  детайлно с тяхното търсене и в последствие да им организираме огледи (по желание с наш транспорт), на обекти отговарящи на техните специфични изисквания. Осъзнаваме, че клиентите ни често са свободни след работно време или през уикенда и поради тази причина  сме на тяхно разположение по всяко време, 7 дни в седмицата .

Проверка на недвижим имот

 Ние ползваме услугите на юристи, които са експерти в областта на недвижимите имоти и изповядваме сделките си само и единствено при доказали се нотариуси с отлична репутация. Предлагаме и съдействие при отпускане на банков кредит.

Ние сме различни

Агенцията ни е заложила на тесен кръг мотивирани и добре подготвени брокери.  Имаме отличен колектив и собствен почерк на работа, отличаващ се с огромен хъс и коректност, както към клиенти, така и към колеги.

Контакти
ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД
ЕИК: 175356602
Адрес: ул. Цар Асен №63, партер, ап. 2
Телефон: 0888235063 ; 9885379
Искам да получавам известия за новите обяви от ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД
14.09.20 София; Заплата от 1500 до 2500 BGN (Бруто)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ДЖЕЙ И ДЖЕЙ КОРПОРЕЙШЪН ООД в Jobs.bg. ©2020