ФОКС ЛАЗЕР ЕООД
Листообработка на метали и неметали: CNC лазерно рязане и гравиране, CNC листоогъване, CNC щанцоване, CNC поставяне на крепежни елементи, заваряване, мех.обработка, прахово боядисване-автоматичен конвейер,качествен контрол. Служители: 230; Градове: София; Година на основаване: 1999; Придобивки:  Ваучери за храна;    Безплатни обучения/курсове;    Безплатни топли напитки;  


ФОКС ЛАЗЕР ЕООД

За компанията
Фокс лазер ЕООД стартира своята дейност през 1999 г. с основен предмет на дейност лазерно рязане.Благодарение на разнообразните ни клиенти и натрупания опит постигнахме завършени производствени цикли, свързани с листообработката на метали и неметали. С постоянния контрол на изходящата продукция гарантираме качество на европейско ниво.
Високо-технологичното ни оборудване, специализирания софтуер и опитни специалисти ни позволяват да предложим завършен производствен цикъл с гарантирано качество на готовата продукция.
По-голяма представа от това кои сме можете да намерите на интернет страницата ни www.foxlaser.com
Кариера в компанията
Фокс лазер предлага постоянно развитие и повишаване на квалификацията посредством обучителни курсове и растеж в йерархията на фирмата.
Контакти
ФОКС ЛАЗЕР ЕООД
ЕИК: 131198403
Адрес: София, кв.Модерно предградие,
ул.3019 № 1, хале 20
Телефон: 02/ 483 70 32
 www.foxlaser.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ФОКС ЛАЗЕР ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ФОКС ЛАЗЕР ЕООД в Jobs.bg. ©2020