Фондация Конкордия България
Социални услуги и програми Служители в България: 90; Градове в България: София; В България от: 2008; Държави/градове извън България: Австрия, Германия, Румъния и Молдова; Година на основаване: 1991; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Ваучери за храна;    Безплатно кафе в офиса;    Организационни събития;    Обучения, интервизии и супервизии;  


Фондация Конкордия България

За компанията

Фондация „Конкордия България“ е част от независима  международна организация  в обществена полза „Конкордия Социални проекти“. Освен дейности в България (от 2008 г.) такива се развиват и в Румъния (от 1991 г.), Република Молдова (от 2004 г.), Австрия (от 2016 г.) и Германия (от 2016 г.).

Първият проект на фондацията в България се реализира през 2008 г. в рамките на Социален и младежки център „Св. Константин” - комплекс от социални услуги в подкрепа на деца и младежи от рискови групи. През 2014 се реализираха и първите ни изнесени социални проекти – Център за настаняване от семеен тип и Наблюдавано жилище. От 2017г. управляваме две държавно делегирани социални услуги от Столична община . През 2019г. открихме нов социален център в кв. Орландовци и вече работим на 4 локации в подкрепа на хора в риск.

Кариера в компанията
Организацията дава възможност за:

- стажове;
- доброволчество;
- трудова заетост.

Стажантските и доброволческите програми се ползват и за подбор на персонал. Бързото разрастване на организацията в последните две години създава условия за развитие по хоризонтала /функционално/ и вертикала /йерархично/, а също и за допълнителни ангажимети по проекти с външно финансиране. 
Контакти
Фондация Конкордия България
ЕИК: 175271434
Адрес: Социален и младежки център "Св.Константин", ул. "Павлина Унуфриева" №4, 1510 София
 http://www.concordia.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Фондация Конкордия България по имейл. Email:  
Всички обяви на Фондация Конкордия България
03.07.20 София
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на Фондация Конкордия България в Jobs.bg. ©2020