МИРЕЛА ЕООД
Сделки с недвижими имоти Служители: 100-250; Градове: София, Варна, Пловдив, Бургас; Година на основаване: 1991;


МИРЕЛА ЕООД
За компанията
МИРЕЛА е българска компания, основана през 1991 г. в гр. София.
Ние покриваме пълния спектър от услуги на пазара на недвижими имоти и работим в национален мащаб.
Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.
Ние знаем, че нашите служители и мениджъри са лицето на компанията и затова поставяме високи изисквания при подбора на служители.
Едновременно с това знаем, че в успеха на всяко начинание е заложена мотивацията на хората.
Затова предлагаме модерни условия на труд и авангардни решения на организация, позволяващи на всеки да изяви качествата си и придобие онази професионална компетентност и самочувствие, отличаващи го като служител на МИРЕЛА.

Ние винаги започваме с доверие.


Кариера в компанията

През последните две години ние завършихме изцяло концепцията си за свобода на агента при осъществяване на брокерската дейност, базирана на възможностите на нашата вътрешна информационна система, автоматизиран мониторинг за следване на високи професионални стандарти при осъществяване на брокерската дейност и контрол върху тази дейност - директно от клиента.

По този начин нашите агенти имат възможност да осъществяват директен контакт със своите клиенти във всички етапи на сделката - от първото позвъняване до предаването на владението върху имота.

Агентите на недвижими имоти в МИРЕЛА разполагат с модерна информационна система за управление на сделки с недвижими имоти, която им позволява лично да поддържат офертите си в най-добрите сайтове за имоти в България и да работят в удобно за тях време, навсякъде където се намират - в офиса, в къщи, от любимото им кафене или дори на пейката в парка :)

Нашите агенти не са строго сегментирани и районирани в работата си, което по никакъв начин не ограничава възможностите им за най-високи доходи.


Ето и някои подробности за нашата работа:
  • Всеки ден нашите администратори обработват стотици заявки от клиенти за търсене и предлагане на недвижими имоти;
  • Всеки месец нашите агенти на недвижими имоти осъществяват над 2000 огледи на недвижими имоти с потенциални клиенти;
  • През последните три години нашите сайтове са посетени от над 6 700 000 потребители, търсещи услуги в сферата на недвижимите имоти;
  • За 25 г. работа ние имаме над 50 000 доволни клиенти.
 
Контакти
Адрес: София, бул. България 81В
Телефон: 02 4218421
 www.mirela.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от МИРЕЛА ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на МИРЕЛА ЕООД
15.11.17 София
30.10.17 София
1 - 2 от 2
Корпортивен профил на МИРЕЛА ЕООД в Jobs.bg. ©2017