МИРЕЛА ЕООД
Сделки с недвижими имоти Градове: София, Варна, Пловдив, Бургас; Година на основаване: 1991; Придобивки:  Гъвкаво работно време;    Възможност за работа от вкъщи;    Месечни бонуси;    Безплатни обучения;  

МИРЕЛА ЕООД

За компанията
МИРЕЛА е българска компания, основана през 1991 г. в гр. София.
Ние покриваме пълния спектър от услуги на пазара на недвижими имоти и работим в национален мащаб.
Едно от нашите предимства е умението ни да формираме и развиваме сплотени екипи от силно мотивирани служители и специалисти.
Ние знаем, че нашите служители и мениджъри са лицето на компанията и затова поставяме високи изисквания при подбора на служители.
Едновременно с това знаем, че в успеха на всяко начинание е заложена мотивацията на хората.
Затова предлагаме модерни условия на труд и авангардни решения на организация, позволяващи на всеки да изяви качествата си и придобие онази професионална компетентност и самочувствие, отличаващи го като служител на МИРЕЛА.

Ние винаги започваме с доверие.


Кариера в компанията

През последните две години ние завършихме изцяло концепцията си за свобода на агента при осъществяване на брокерската дейност, базирана на възможностите на нашата вътрешна информационна система, автоматизиран мониторинг за следване на високи професионални стандарти при осъществяване на брокерската дейност и контрол върху тази дейност - директно от клиента.

Агентите на недвижими имоти в МИРЕЛА разполагат с модерна информационна система за управление на сделки с недвижими имоти, която им позволява лично да поддържат офертите си в най-добрите сайтове за имоти в България и да работят в удобно за тях време, навсякъде където се намират - в офиса, в къщи, от любимото им кафене или дори на пейката в парка :)

Нашите агенти не са строго сегментирани и районирани в работата си, което по никакъв начин не ограничава възможностите им за най-високи доходи.


Ето и някои подробности за нашата работа:
  • Всеки ден нашите администратори обработват стотици заявки от клиенти за търсене и предлагане на недвижими имоти;
  • Всеки месец нашите агенти на недвижими имоти осъществяват над 2000 огледи на недвижими имоти с потенциални клиенти;
  • През последните три години нашите сайтове са посетени от над 6 700 000 потребители, търсещи услуги в сферата на недвижимите имоти;
  • За над 25 г. работа ние имаме над 50 000 доволни клиенти.
 
Контакти
МИРЕЛА ЕООД
ЕИК: 130471646
Адрес: София, бул. България 81В
Телефон: 02 9812345
 www.mirela.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - МИРЕЛА ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от МИРЕЛА ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на МИРЕЛА ЕООД
16.11.20 София; Заплата 2000 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на МИРЕЛА ЕООД в Jobs.bg. ©2020