Zepter Bulgaria Ltd.
Бизнес, консултантски услуги, Търговия
Zepter Bulgaria Ltd.
За компанията
„Цептер–България“ ЕООД е първата фирма за директни продажби в България. Тя е част от мултинационалната Zepter International, която обхваща повече от 40 държави на пет континента, има повече от 130 хиляди консултанти и разполага с над 320 хиляди кв. метра собствена бизнес площ. Компанията произвежда, продава и разпространява по целия свят ексклузивни, висококачествени потребителски стоки, предлагащи уникални решения за здравословен начин на живот. Всички продукти на Zepter отговарят на високи стандарти за качество с цел да влияят благоприятно върху здравето и красотата на милиони хора по света.

„Цептер–България“ ЕООД е основана през 1992 г. С това България става поредната източноевропейска страна, в която Zepter International отваря врати. От тогава до сега българските домове, в които не присъства продукт от многообразната колекция на Zepter, стават все по-малко. Компанията предлага богат асортимент от висококачествени продукти, групирани в пет бранда: Medical, Cosmetics, Luxury, Home Art, Home Care. Изделията с търговска марка Zepter са създадени въз основа на иновативни разработки, защитени с патент. Zepter е добре позната търговска марка на световния пазар. Zepter International провежда дългогодишна научноизследователска и развойна дейност в подкрепа на мултинационалната си мисия за здраве и здравословен начин на живот. Технологичното развитие на компанията, както и мисията ѝ за подобряване на здравето и стандарта на живот на милиони потребители по целия свят не остават незабелязани и през годините компанията е удостоявана с множество награди. Мисията за здраве и красота на Zepter е обвързана с всеки аспект от дейността на компанията. Дълги години корпорацията с гордост разработва, рекламира и продава успешно своите продукти, вдъхновена от рекламния слоган „Стремеж към по-добър, по-здравословен и по-щастлив живот“. По-късно този слоган се развива и обновява, за да изрази същността на всички ценности, които компанията подкрепя: „Живейте по-добре. Живейте по-дълго“.
Бранд Zepter Home Art (www.zepter-homeart.com) съдържа колекция от:
• Кухненскитe съдове шедьоври (Masterpiece CookArt) са патентовано революционно изкуство за кухнята, с което Zepter завладя света. Те позволяват да се готви, без да се добавят вода, сол или олио.
• Masterpiece Collection – широка гама от продукти, представляващи източник на вдъхновение за милиони потребители, подобно на световни образци на изкуството. Те придават ново значение на понятията красота, стил и висока класа. Включва изделия за сервиране на маса (Tableware), в които Zepter комбинира стил и елегантност и Изкуство за маса (Tableart) – изтънчена гама от вази и декорации.
• VACSY – патентована система за вакуумиране, която запазва суровата и термично обработената храна до пет пъти по-дълго.
• MIXSY – мултифункционален миксер в кухнята.
Бранд Zepter Medical (www.zepter-medical.com) съдържа:
• BIOPTRON – швейцарска система за светлинна терапия, сертифицирана като медицински уред, предназначена за лечение на рани, възстановяване на тъкани и облекчаване на болка, благоприятно повлияване на дерматологични проблеми и сезонни афективни разстройства (САР). Използва се и при козметична/антиейджинг грижа за кожата. (www.bioptron.com).
• THERAPY AIR – системи за пречистване на въздуха: Therapy Air и Therapy Air Ion (www.therapyair.com).
• VITAL SYSTEM – уреди с медицинско и козметично предназначение, които укрепват здравето и оказват благоприятно въздействие върху цялостното ви благосъстояние.
Бранд Zepter Home Care (www.zepter-homecare.com) съдържа:
• AqueenaPro – безопасна и иновативна система за пречистване на вода, която осигурява чиста, здравословна вода – точно такава, каквато е създадена от природата.
• EdelWasser – система за пречистване на вода без електрическо захранване.
• TUTTOLUXO 6SB – цялостна система за почистване с пара и прахосмукачка; TUTTOLUXO 2S – система за почистване с прахосмукачка с воден филтър; TURBOhandy 2 в 1 – система за почистване с прахосмукачка със стойка и с разглобяем модул.
Бранд Zepter Cosmetics (www.zepter-cosmetics.com) съдържа:
• LA DANZA – ексклузивна линия от научно усъвършенствани швейцарски козметични продукти с грижа за кожата, създадени на основата на активни съставки с разкрасяващи и лечебни свойства.
• SWISSO LOGICAL – козметични продукти с грижа за кожата, удовлетворяващи потребностите на цялото семейство: Swisso Logical Skincare и Swisso Logical Active Spa.
• SWISSO LOGICAL EXXXTRA – декоративна козметика за разкрасяване с грижа за кожата.
• SWISS NATURE BABY – органична, хипоалергенна и без съдържание на парабени детска козметична серия SWISS NATURE.
• ASTAX – естествена хранителна добавка с уникална формула, която съдържа най-мощните известни на науката антиоксиданти – астаксантин, лутеин и витамин Е.
Бранд Zepter Luxury (www.zepter-luxury.com) съдържа ексклузивни аксесоари:
• Philip Zepter ексклузивни часовници, изработени в лимитирани серии в Швейцария.
• Philip Zepter ексклузивни пособия за писане, които са образец за върховната техника на италианските майстори.
• Philip Zepter ексклузивни бижута – модерни колекции от бижута и аксесоари за мъже и жени.
• Магнитна терапия – бижута, които оказват благотворно въздействие на здравето.
Неотдавна Zepter International празнува 25-годишния юбилей на глобалната си мисия за здраве и красота, вдъхновена от идеята „Живейте по-добре. Живейте по-дълго“. Подобряването на здравето, стандарта на живот и социалния статус на хората по целия свят, защитата на околната среда, както и развитието на научно-техническия прогрес са в основата на корпоративната бизнес стратегия на компанията, както и на ценностите, които създава търговската марка Zepter. Компания Zepter International е известна със своята иновационна дейност. Компанията е новатор в популяризирането на идеята за радикална промяна на начина на приготвяне на храната в глобален мащаб. Всички продукти на компанията са екологосъобразни и свързани с нисък разход на енергия, икономия на вода и храна, както и с концепцията за неизползване на вредни за здравето химически вещества при почистване на дома. Основателят и президент на Zepter International Филип Цептер обобщава мисията на компанията и търговската марка така: „Ние се гордеем с нашите продукти. Гордеем се с високото им качество, авангарден дизайн и усъвършенствана технология. Ние изпитваме удоволствие от работа си. Уважаваме всички, които работят с нас. Има един най-съществен принцип, който стои в основата на всички наши дейности: вашето здраве и красота“.
Кариера в компанията
В компанията работят над 500 души консултанти и мениджъри, които изграждат търговската структура на компанията, както и 15 души административен екип. Работата на търговския екип е специализирана в сферата на директните продажби и провеждането на продуктови презентации. Съществена част от работата на търговските структури се свързва с провеждането на специфично обучение на нови консултанти и въвеждането им в търговската дейност. Административният екип обслужва цялостната административна дейност, транспорт и логистика, съпътстващи процеса на продажби в компанията.
Компанията предлага работа в областта на директните продажби и би искала да привлече хора със завършено средно или висше образование, с готовност да ръководят екип, комуникативни и креативни и преди всичко с отговорно отношение към работата. Предишна работата на подобна позиция може да бъде само предимство.
Компанията предлага:

• работа на пълен или непълен работен ден, вие определяте работното си време;

• възможност за постигане на над средните за страната доходи, като вие определяте размера им;

• интересна, динамична и творческа работа, която ви позволява сами да планирате работните си часове и доход;

• висококачествено, безплатно обучение и програми за продължаващо обучение, личностно и професионално развитие;

• възможност за стабилно нарастващи доходи;

• възможност за успешна международна кариера;

• удоволствие от работата с отлични продукти от най-високо качество;

• възможност за пътуване и участие в международни срещи (конференции, семинари);

• постоянна подкрепа на работата ви от страна на компанията
 
Контакти
Zepter Bulgaria Ltd.
ЕИК: 040525852
Адрес: гр. София, бул. "Княгиня Мария-Луиза" № 47, ет.1-2, 5-6;
Телефон: 02/988 44 58
Fax: 02/987 19 79
 www.zepter.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Zepter Bulgaria Ltd. по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Zepter Bulgaria Ltd. в Jobs.bg. ©2018