ЕКСПЕРТ-М ООД
Проектиране и разработка на специализирани софтуерни решения. Ползване на база от данни ORACLE, десктоп приложения, WEB базирани и мобилни софтуерни решения. Разработка и поддръжка на Он-лайн магазини на платформа Magento. Служители: 12; Брой ИТ специалисти: 9; Градове: Варна; Година на основаване: 1995; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Гъвкаво работно време;    Месечен/годишен бонус;    Партита и тиймбилдинг;   Технологии: Oracle DB; PHP; Zend Framework 2;


ЕКСПЕРТ-М ООД
За компанията
Фирмата е създадена през 1995 година и е една от основните доставчици на българския пазар за интегрирани софтуерни решения.
Успешно предлагаме наши софтуерни решения и на чуждия пазар.
Предлагаме отлична работна среда и професионално развите на своите служители.

Успехът ни се дължи на съчетанието от високата квалификация и професионален опит на екипа от програмисти, икономисти и аналитични специалисти.

Използваме най-съвременните технолигии и развойни средства в своята дейност.

Имаме дългогодишен опит с база от данни Oracle, MySql, Delphi, PHP, Zend Framework, HTML, CSS, jQuery, XML, JavaScript frameworks, Magento.

До този момент, разработената от нас ERP Expert M и съпътствуващи мобилни и други софтуерни решения са внедрени и работят успешно в над 300 предприятия от различни браншове на икономиката.
Контакти
ЕКСПЕРТ-М ООД
ЕИК: 813207722
Адрес: Варна
Телефон: 0879022717
 http://www.expert-m.net
Искам да получавам известия за новите обяви от ЕКСПЕРТ-М ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЕКСПЕРТ-М ООД в Jobs.bg. ©2019