КАРГО ПЛАНЕТ ООД
Спедиция, транспорт, логистика, палетна дистрибуционна мрежа Служители: 26; Градове: София; Пловдив; Година на основаване: 2006; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Месечен/годишен бонус;    Карта за спорт;    Безплатни обучения/курсове;    Партита и тиймбилдинг;    Безплатни напитки в офиса;  

КАРГО ПЛАНЕТ ООД

За компанията
КаргоПланет – e динамична и иновативна българска транспортно-спедиторска компания. Дейността ни стартира през септември 2007 г. Благодарение на високия си професионализъм и отношението към клиентите ни, като към приятели и партньори успяхме да създадем на КаргоПланет репутацията на уважаван, доверен и предпочитан спедитор. 

КаргоПланет обслужва транспотните задачи, както на някои от най-големите компании в България, така и на стотици други средни и малки компании, като към всеки един клиент се стремим да прилагаме идентично и най-добро обслужване.

Нашата мисия е да решим логистичните предизвикателства на клиентите си и да ги освободим от грижите, свързани с организирането на техите пратки.
Кариера в компанията

Основен двигател на КаргоПланет са нашите служители, затова ние се стремим да бъдем привлекателен работодател за най-добрите специалисти в бранша.

Нашият сплотен и силен екип дава възможност както Каргопланет да се развива, така и всеки един член от екипа да израства заедно с компанията професионално. Ние дълбоко ценим и поощряваме желанието за личностно и кариерно развитие и помагаме на служителите да се усъвършенстват.

Нашият екип е съставен от хора с изявен дух и екипност, със стремеж към постоянно разгръщане на потенциала, като се стараем да предлагаме винаги повече в съотношението работа – заплата. Това е подплатено и с много социални придобивки за нашите служители.

Ние зависим един от друг и се подкрепяме взаимно. Всеки изявен професионалист е добре дошъл при нас.

КаргоПланет е силен сплотен отбор, който обича да бъде заедно, да работи заедно и да се забавлява заедно!

 
Контакти
КАРГО ПЛАНЕТ ООД
ЕИК: 175142121
Адрес: ул. Кърниградска 13
София 1000
Телефон: 02/4952033
Fax: 02/9875095
 www.cargoplanet.eu
Искам да получавам известия за новите обяви от КАРГО ПЛАНЕТ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на КАРГО ПЛАНЕТ ООД в Jobs.bg. ©2020