Лагардер Травъл Ритейл ЕООД
Търговия


Лагардер Травъл Ритейл ЕООД

За компанията

Лагардер Травъл Ритейл е световен лидер в търговията по транспортни и пътнически зони. Компанията оперира над 4000 търговски обекта в цял свят и обслужва милиони клиенти всеки ден. От 2008 година Лагардер стартира дейността си в България и към 2019г. има над 130 функциониращи магазини, под различни концепции и брандове. Обектите предлагат разнообразен и качествен асортимент от пакетирани храни и напитки, свежи храни и приготвени на място ястия, преса и печатни издания, книги, тютюневи изделия, подаръци и други допълващи продукти. 

В България Лагардер Травъл Ритейл е популярна с брандовете Inmedio, Relay, 1 Minute, Onda, Discover, Bricco Pizza, Миш-Маш и други.

 Като динамично развиваща се компания, ние постоянно се стремим да подобрим това, което правим, както и начина, по който го правим. Отличното обслужване на
клиентите и професионалното представяне на пазара са фокус на бизнеса ни, затова постоянно търсим интелигентни и амбициозни хора, които да ни помогнат да развиваме дейността си на високо ниво. Съчетавайки нашия опит, ресурси и подкрепа с техния талант, положително отношение и страст към търговията, ние създаваме стабилен екип.

Контакти
Лагардер Травъл Ритейл ЕООД
ЕИК: 200241238
Политика за защита на личните данни на Лагардер Травъл Ритейл ЕООД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - Лагардер Травъл Ритейл ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от Лагардер Травъл Ритейл ЕООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Лагардер Травъл Ритейл ЕООД в Jobs.bg. ©2020