WURTH BULGARIEN EOOD
„ВЮРТ-България” ЕООД е част от водещия немски концерн Würth Group, ориентиран към директните продажби на крепежни изделия, монтажна техника, електрически, пневматични и ръчни инструменти, техническа химия, лични предпазни средства и други. Служители: 190; Градове: София, Пловдив, Варна и Плевен; Година на основаване: 1993; Придобивки:  Безплатни обучения в България и чужбина;    Възможност за включване във фирмения пакет за допълнително здравно осигуряване;    Отстъпки за служители от цената на продуктите, предлагани от фирмата;    Корпоративна карта за отстъпка за верига оптики;   Технологии: ERP: MS Nav; CRM: Sales Leader;

WURTH BULGARIEN EOOD

За компанията

„ВЮРТ-България” ЕООД е част от водещия немски концерн Würth Group, ориентиран към директните продажби на крепежни изделия, монтажна техника, електрически, пневматични и ръчни инструменти, техническа химия, лични предпазни средства и други.

Концернът е основан през 1945 г. в Германия и към момента обединява 400 компании в 86 държави, с повече от 70 000 служители по цял свят и с продуктова гама от над 125 000 артикула. Обслужваме повече от 2,9 милиона клиенти навсякъде по света, доверили се на гарантирано високото качество на нашите продукти.

В България сме от над 25 години, през които непрестанно се развиваме. Нашият търговски подход се базира на директен контакт с клиента и индивидуални и иновативни технически решения.

Кариера в компанията
Нашата корпоративна философия е не само движещата сила на нашия успех, тя прави Вюрт страхотно място за работа.

Търсенето на нашите продукти расте. Затова и продължаваме да търсим нови служители, които да се присъединят към нас, докато завладяваме нови пазари и развиваме нови продуктови линии.

Приветстваме всички амбициозни, енергични и предприемчиви кандидати за работа, които искат да започнат или да продължат кариерното си развитие във Вюрт. Предлагаме международна работна среда, професионални обучения и обвързани с работното представяне бонусни схеми.

Ако искате да градите кариера в динамична, международна компания, разгледайте какво предлага Вюрт.

Кандидатствайте днес, за да се присъедините към компания, която ще ви помогне да постигнете целите си и да бъдете най-добри в професионалната сфера, в която сте избрали да се развивате.
 
Контакти
WURTH BULGARIEN EOOD
ЕИК: 831363720
Адрес: Централен офис в България:
гр. София, с. Герман, ул. "Манастирска воденица" № 53


Ако имате въпроси или искате да изпратите кандидатурата си за работа при нас, моля
Телефон: 02/ 965 99 55
Fax: 02/ 965 99 66
 www.wuerth.bg
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - WURTH BULGARIEN EOOD
Искам да получавам известия за новите обяви от WURTH BULGARIEN EOOD по имейл. Email:  
Всички обяви на WURTH BULGARIEN EOOD
02.09.20 Плевен
02.09.20 Русе
02.09.20 Пловдив
15.09.20 София
1 - 4 от 4
Корпортивен профил на WURTH BULGARIEN EOOD в Jobs.bg. ©2020