ОРГАХИМ АД
„Оргахим“ АД, Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси. Служители: 650; Градове: Русе, София, Пловдив, Бургас, Варна; Година на основаване: 1901; Придобивки:  Допълнително здравно осигуряване;    Ваучери за храна;    Месечен / годишен бонус;    Безплатни обучения / курсове;  

ОРГАХИМ АД

За компанията

„Оргахим“ АД, Русе е една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа, с дългогодишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

„Оргахим“ АД e най-големият производител на бои, мазилки, лакове и смоли в България. Продуктите, които произвежда дружеството, намират своето широко потребление в строителството, машиностроенето, мебелната промишлиност, електрониката, производство и преработка на пластмаси и други отрасли на икономиката.

“Оргахим” АД е сертифицирано по ISO 9001 – версия, която показва наличието на екип за развойна дейност, чийто усилия са съсредоточени в разработката на нови продукти в съответствие с настъпващите промени на пазара. Около 180 типа суровини се използват за производство на съответните продукти, а оборудването на всички инсталации е доставено от световно известни компании.

“Оргахим” АД е утвърдено име на българския пазар, а качеството на продуктите му е признато с множество златни медали от Международния Пловдивски Панаир. “Оргахим” АД е предприятие със социална и обществена ангажираност. Работи в тясно сътрудничество с офисите на “Красива България”
 
Контакти
ОРГАХИМ АД
ЕИК: 117001047
Адрес: гр. Русе булевард "Трети март" 21
Телефон: 082 886258
 www.orgachim.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ОРГАХИМ АД по имейл. Email:  
Всички обяви на ОРГАХИМ АД
26.11.19
 АПАРАТЧИК
Русе
14.11.19 Русе
14.11.19
 МЕХАНИК
Русе
1 - 3 от 3
Корпортивен профил на ОРГАХИМ АД в Jobs.bg. ©2019