ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД
Застраховане, Здравеопазване


ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД

За компанията
„ЗК БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС“ АД стартира своята дейност преди повече от 10 години като „Здравноосигурителна Компания БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ“. Първоначално компанията се специализира в предоставянето на комплексни здравни услуги, приспособени към нуждите на корпоративни и индивидуални клиенти. Със сигурността, която предложихме и благодарение на опита и уменията на квалифицирания екип на компанията, през годините спечелихме доверието на едни от най-големите работодатели в страната. Стотици мениджъри и служители се довериха на Компанията, която пое здравната грижа за служителите, работниците и членовете на техните семейства, за да предостави възможност на модерните мениджъри да се концентрират върху това, което е най-важно за тях, а именно – техния бизнес.

По данни на Комисията за финансов надзор (КФН) за последните години, БЪЛГАРИЯ е с най-голям пазарен дял в здравното застраховане в страната и е най-динамично развиващото се дружество в този сегмент.

„ЗК БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС“ АД запазва добрите си практики и високото ниво на обслужване при медицинска застраховка „БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ“ така както го е правило и като здравноосигурителна компания.

В непрекъснатия си стремеж да предлагаме най-доброто в грижата за клиента, вложихме същото ниво на коректност, качество и професионализъм и в другите видове застраховки, които предлагаме:

• Пожар и допълнителни рискове, Продукти за индивидуални клиенти: "Спокоен дом"; "България дом"; "Феста дом";
• Злополука; Злополука и заболяване; Задължителна застраховка Трудова злополука; Злополука на учащи; Злополука на гостите на хотели;
• Помощ при пътуване; Чужденци, пребиваващи в България;
• Финансови загуби: Отмяна на пътуване; продукт: Карта Плюс;
• Материални щети на имущества „Всички рискове” и "Прекъсване на дейността"; СМР (Строително-монтажни рискове); Авария на машини; Електронно оборудване, • Товари по време на превоз (Карго).

Мисията, която изповядваме през годините е да помагаме на клиентите си да се чувстват в добри ръце, като им предлагаме гъвкави застрахователни решения спрямо техните нужди и качествено, персонално, и коректно обслужване. Това го постигаме чрез екип от силно мотивирани и удовлетворени от работата си служители, които са напълно съпричастни към проблемите на клиентите и решаването им по най-добрия за тях начин, както и към постигането на целите на компанията.

Ценностите, които изповядваме са:
• Коректност
• Отговорност
• Експертност
• Близост до клиента
• Иновативност
Контакти
ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД
ЕИК: 131233651
Адрес: гр. София, бул. "България" № 83А
Телефон: 02 90 25 669/ вътр. 669
 www.bulgariainsurance.bg
Политика за защита на личните данни на ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД

Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЗАСТРАХОВАТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ИНШУРЪНС АД в Jobs.bg. ©2020