ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
"ОРАК ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД е софтуерно консултантска фирма, която вече 23 години проектира, изгражда и поддържа софтуерни бизнес решения за туризма, производството, търговията на едро и дребно и обществения сектор. Служители: 70; Брой ИТ специалисти: 20; Градове: Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Банско, Карлово, Разград; Година на основаване: 1996; Придобивки:  Карта за спорт;    Партита и тиймбилдинги;    Безплатни обучения и курсове;    Гъвкаво работно време;    Безплатни профилактични медицински прегледи;    Офис масажи;  


ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

За компанията
 ОРАК Инженеринг е софтуерно консултантска фирма основана през 1996г. в град Пловдив. Основната й дейност е проектиране, изграждане и поддръжка на софтуерни бизнес решения за туризма, производството и търговията на едро и дребно.
 Компанията е изградила своята репутация на базата на успешното си партньорство с много български и международни организации. Благодарение на пълната си ориентираност към потребностите на клиента и високото качество на предлаганите продукти, ОРАК посреща предизвикателствата  на непрестанно развиващия се бизнес.
 Бизнес решенията са изградени посредством най-съвременните технологии в софтуерното инженерство, като в тях е вложен дългогодишният опит на екип от висококвалифицирани специалисти.
 Символ за безспирния прогрес на компанията са множеството медали и отличия, които тя е спечелила, утвърждавайки своята репутация на надежден партньор и професионалист в сферата на софтуерните решения.
Контакти
ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
ЕИК: 115755970
Телефон: 032/636425
 www.orakgroup.com
Контакт за връзка по въпроси, свързани с лични данни - ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
16.01.20 Пловдив
09.01.20 София; Заплата от 1600 до 2000 BGN (Нето)
06.01.20 Пловдив
06.01.20 Пловдив
06.01.20 Пловдив
1 - 5 от 5
Корпортивен профил на ОРАК - ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД в Jobs.bg. ©2020