ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА
Школи по състезателна математика от 1 до 4 клас, курсове по математика и БЕЛ за 5 и 6 клас, курсове за кандидатстване след 7 и 12 клас по математика и БЕЛ, Курсове по Английски език с метода сугестопедия за ученици и възрастни Служители: 24; Градове: Варна , София; Година на основаване: 2005; Придобивки:  Безплатни напитки в офиса;    Развиващи професионални обучения/курсове;    Тиймбилдинг;    Обучение за използване на сугестопедичен подход в преподаването;    ваучери за храна;  


ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА

За компанията

Посланието на „Материка“ е Тайната на вдъхновението. Коя е тайната... Може да бъде любовта, могат да бъдат децата, може да бъде всеки един от вас, когото подкрепяме в неговата уникална личностна изява – различна, индивидуална и специална...

Сугестопeдия, неформално учене, учене чрез преживяване. Това са трите посоки на образователен процес, който създадохме през 2005-та година, убедени че всичко се ражда на първо място с любов. Тези три посоки са ценни за екипа ни, защото всъщност заедно водят до центъра на магия, която наричаме „Материка“. „Материка“ е 13-годишно вдъхновение. Толкова години вече заставаме отвъд консерватизма в образованието, което фокусира учебния процес единствено върху резултата. Ние вярваме, че ученето е процес и растеж. Вярваме, че ученето е талантът на всяко дете или на всеки възрастен да разкрива своя свят през цялата индивидуалност, която носи. В „Материка“ учим нови знания, учим как функционално да прилагаме тези знания на практика, учим се взаимно един друг в доверие, учим се да работим в екип. Вярваме, че всеки курсист на „Материка“ знае какво може и как да постигне резултати в придобито и развито знание. Тази вяра е стойност за всяко дете. Или за всеки възрастен.

Защо работим в групова среда ... Ние не учим персонално. Всеки от нас пораства в учебния процес, трупайки знание и чрез опита на другите. Собственият ни мироглед се превръща в светоглед, когато допуснем до своя свят и света на хората до нас. Убедени сме, че най-ценно е човешкото отношение, което се създава в група. Умението да се свързваш с останалите чрез емоционалните преживявания ще бъде качество на бъдещето.

Защо учим през игра... Независимо дали рисуваме, пеем, смятаме, говорим, спорим или събираме цветя в градината – зад всяко действие откриваме магия. В „Материка“ работим с цялата емоционална палитра, която притежаваме. Тя носи в пъти по-голямо количество умствен ресурс от краткотрайната ни памет. А емоцията, знаете, помни през емоция. Ето защо учим, играейки. Играта е свободата да изразяваме себе си, да се свързваме с другите, да бъдем екип, да постигаме резултати и да споделяме успехите си.

 „Материка“ е вдъхновение, вяра, любов, удоволствие, желание, резултат, споделят за нас децата и техните родители. Всички тези думи, толкова ценни в историята на нашия образователен център, разказват процеса на учене такъв, какъвто пожелахме да бъде; такъв, какъвто го създадохме заедно и с вас.

Когато светът дойде при теб – светът, в който знанието е ключе, с което ще отвориш нова врата.

Контакти
ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА
ЕИК: 148074723
Адрес: гр. Варна
Телефон: +359 52 82 82 28, 0887 92 57 57
 www.materika.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА по имейл. Email:  
Всички обяви на ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА
31.07.20 Варна; Заплата от 500 до 1000 BGN (Нето)
1 - 1 от 1
Корпортивен профил на ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР МАТЕРИКА / ФОНДАЦИЯ МАТЕРИКА в Jobs.bg. ©2020