ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД
Авиация, летища, авиолинии, Туризъм, хотели и ресторанти


ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД

За компанията
КОИ СМЕ НИЕ?

USIT COLOURS е туристическа агенция, позната на български пазар повече от 20 години. Една от първите агенции в страната лицензирана от междинародната асоциация за въздушен транспорт IATA да издава самолетни билети. Основана е през 1996 г. като част от международната верига USIT WORLD. 

Днес USIT COLOURS оперира на българския пазар чрез 15 собствени офиса, ситуирани в София, Благоевград, Варна, Велико Търново, Русе, Бургас, Стара Загора и Пловдив. 

В компанията работят над 80 специалисти, които обслужват над 50 хиляди клиента годишно.


НАШАТА МИСИЯ

USIT COLOURS съществува, за да прави пътуването по света възможно и достъпно за хората в активна възраст, като им предлага туристически продукти, специално пригодени към динамичната реалност. Предлаганите в офисите ни услуги са пригодени към нуждите на клиента и поднесени в точното време и място; ние вярваме, че даваме възможност, информация и показваме пътя, а от нашите клиенти се очаква да го извървят.

ЦЕЛЕВИ ПАЗАР

Основният целеви пазар на USIT COLOURS са активни хора, които могат да бъдат определени като най-мобилната възрастова група. Проучванията ни сочат, че достъпната цена на продукти с преференциални условия са основен фактор, при направата на избор от страна на нашите клиенти.

Голяма част от продуктите ни имат и редовни тарифи и могат да се ползват и от клиенти, които не попадат в изброените по-горе категории. Към тях, както и към корпоративните си клиенти USIT COLOURS също има специална политика. Възможностите, които можем да предложим за едно служебно пътуване са също толкова разнообразни, колкото и за едно от личен характер.
Кариера в компанията
Като отлично развиваща се компания и лидер на пазара на туристически услуги и програми за обмен осъзнаваме, че екипът ни е в основата на тези успехи.
В Юзит Калърс винаги сме инвестирали в развитието на персонала и сме давали шанс на много млади хора да се развият като професионалисти.
Възможностите, които предлага компанията са разнообразни и включват позиции насочени в работата с крайни и корпоративни клиенти, управление на екипи, продуктов мениджмънт, администрация.
Контакти
ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД
ЕИК: 130881129
Адрес: София 1142,
бул. “В. Левски” № 35
Телефон: 02 / 981 19 00
Fax: 02/ 981 99 91
 www.usitcolours.bg
Политика за защита на личните данни на ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД

Длъжностно лице по защита на личните данни - ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД
Искам да получавам известия за новите обяви от ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на ЮЗИТ КАЛЪРС БЪЛГАРИЯ ООД в Jobs.bg. ©2020