Атлантик Дивайн ЕАД
Производство, Търговия

Атлантик Дивайн ЕАД

За компанията
Фирма „Атлантик Дивайн“ ЕАД е дъщерното дружество на водещата българска бутилираща компания „Девин“ ЕАД, в което е обособена комплексната услуга, свързана с осигуряване на висококачествена минерална и изворна вода с марка DEVIN за нуждите на офиси, предприятия и домакинства в цялата страна.

От създаването си през 1992 г., „Девин“ ЕАД е лидер на пазара на бутилирани води в България. Изворите на водата и мястото на бутилиране се намират в екологично чист район в региона на град Девин, в сърцето на Родопа планина, откъдето идват продуктите с марка DEVIN – изворна, минерална и газирана вода, както и трапезна вода Дивна. Фирмата е ексклузивен дистрибутор на енергийните напитки Red Bull и плодовите сокове Granini за България.   

Компанията е с централен офис в София и разполага със собствена търговска и дистрибуторска мрежа с национално покритие. „Девин“ ЕАД е отговорен корпоративен гражданин, който инвестира в икономическото, социално и културно развитие на обществото чрез инициативи, насочени към регионалното развитие, опазването на околната среда и образованието.

От 2017 г. компанията е част от белгийската група „Spadel“ – водещ производител на бутилирана вода в Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург) и Франция.
Кариера в компанията
Екипност и взаимност. Гъвкавост и приспособимост. Лична отговорност. Стремеж към съвършенство.

В „Атлантик Дивайн“ ЕАД, част от „Девин” ЕАД, градим култура и професионални отношения, основани именно на тези принципи и ценности.

Екипът ни е съставен от енергични и целеустремени професионалисти, които харесват динамиката на работата в сектора на бързооборотните стоки. Гордеем се с неограничените възможности за развитие, които предоставяме на всеки един от тях – както професионални, така и лични. Отделяме специално внимание и инвестираме в повишаването на знанията и квалификацията на нашите служители.

Последвайте ни във Facebook на DEVIN (@devinteams), за да видите атмосферата и неформалните отношения при нас, както и да научавате всички новини около компанията.
Контакти
Атлантик Дивайн ЕАД
ЕИК: 120020901
Телефон: 02/8072844
Fax: 02/8072848
 www.devin-bg.com
 https://www.facebook.com/devinteams/
Искам да получавам известия за новите обяви от Атлантик Дивайн ЕАД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Атлантик Дивайн ЕАД в Jobs.bg. ©2020