Империя Онлайн ООД
Изкуство и забавление, Интернет/Електронна търговия, Информационни технологии
Империя Онлайн ООД
Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията
„Империя Онлайн“ ООД е българска ИТ компания, развиваща своята дейност вече 10 години. Ние разработваме и поддържаме онлайн игри, локализирани на повече от 30 езика. Постигнали сме над 30 милиона регистрации , а игрите са популярни в повече от 190 държави по целия свят.  

Целта на компанията е да продължи да развива своите текущи проекти и същевременно да разработва нови и разнообразни като жанрове игри.

От създаването си досега „Империя Онлайн“ ООД е реализирала игри, които се оценяват високо не само от потребителите, но и от конкурентните компании в бранша. Основният продукт на компанията –  средновековна симулация в реално време Imperia Online – заема едно от лидерските места в класацията на най-посещаваните сайтове в България, като по всяко време на денонощието поддържа над 200 хил. активни играчи, които се съревновават помежду си в над 150 различни по националност, скорост на развитие и игрови правила свята.
Кариера в компанията
„Империя Онлайн“ ООД се стреми непрекъснато да повишава квалификацията на своите служители и за целта редовно се организират вътрешнофирмени курсове. Атмосферата в офиса е спокойна и мотивираща. Екипът се състои от млади, амбициозни и опитни специалисти, които създават продукт, оценяван от стотици хиляди играчи всеки ден.

Компанията предлага редица удобства и социални придобивки на своите служители. Екипът се развива динамично, като към момента надхвърля 160 души.

Има четири основни категории специалисти, които разработват играта:

- Developers – PHP, Android, iOS, Front-end, JavaScript.
- QA Analysts
- Artists – 2D и 3D.
- Community Managers – лингвисти, които се грижат за текстовете и за връзката между клиентите и компанията.

Освен тези четири големи отдела, в компанията има: продуктови мениджъри, гейм дизайнери, уеб дизайнери, мениджъри, бизнес развитие, човешки ресурси, звукорежисьори, видеомонтажисти др.

Ако желаете да бъдете част от екипа на една от най-бързо развиващите се компании в областта на онлайн игрите, заповядайте при нас!
 
Контакти
Империя Онлайн ООД
ЕИК: 200788022
Адрес: гр.София, бул."България" No.69, етаж 16
Телефон: 02/ 4 233 244
 www.imperiaonline.bg
Искам да получавам известия за новите обяви от Империя Онлайн ООД по имейл. Email:  
Корпортивен профил на Империя Онлайн ООД в Jobs.bg. ©2018