Вистеон Електроникс България ЕООД
Visteon is a leading global supplier of cockpit electronics covering from entry to premium level vehicles of all major carmakers. Sofia Center, combining advanced technologies to create highly complex electronic products. Служители в България: 800; Градове в България: Sofia; В България от: 2001; Служители глобално: 11000; Държави/градове извън България: 50 Facilities in 19 countries; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Social benefits;   Технологии: C; C++; Embedded programming; Python; GUI; Linux; Matlab/Simulink; Scripting languages; 3G/4G; Wi-fi; GPS; Internet of Things; CATIA V5; SPICE;

Вистеон Електроникс България ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Visteon е глобален доставчик за автомобилната индустрия, който предоставя добавена стойност за автомобилостроителите и акционерите чрез два бързо развиващи се основни бизнеса: електроника за автомобили и системи за терморегулиране на превозните средства. Visteon притежава 70 процента от Halla Visteon Climate Control Corp., вторият по големина световен доставчик на решения за терморегулиращи системи за превозни средства. Visteon проектира, създава и произвежда иновативни компоненти и системи за почти всички производител на автомобили в света. Корпоративните офиси на компанията са във Ван Бурен, Мичиган (САЩ); Шанхай, Китай; както и в Хелмсфорд, Великобритания. Visteon има фабрики в 32 държави и е работодател на около 29 000 души. През 2013 година продажбите на Visteon възлизат на 7,4 милиарда долара. 

На българския автомобилен пазар Visteon присъства от 2001 г. В Софийския развоен център на Visteon работят повече от 950 служители. Инженерните ни специалисти в България са част от втория по големина развоен център на компанията за автомобилния ни бизнес.

Многобройни екипи работят за създаването на автомобилен софтуер, хардуер и механика, включвайки всички електронни части в измервателните табла, дисплеи и др. Развойният център на Visteon в София работи по над 30 различни проекта в момента.

Приоритет в дейността на Visteon са иновационните концепции и решения за автомобилната индустрия. Сред клиентите на компанията са повечето известни производители на автомобили: Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford Motor Company, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други. 

Ако сте креативен, имате опит и новаторски идеи в областта на разработването на софтуерни решения, ние ви предлагаме кариера с много възможности, които могат да ви отведат навсякъде по света.

Кариера в компанията

Програмите за кариерно развитие на служителите и студентите са ключови инициативи на Visteon. 

Всеки наш служител участва в процеса по оценка на представянето. На база на поставени годишни цели и представянето на индивидуалния човек, се съставя кариерен план. Служителят има поставени обучения, които трябва да премине на годишна база. Те подпомагат работата му по проектите, както и развиват уменията и познанията му като кадър, което ще му помогне да израстне в йерархията.

Възможностите за развитие пред инженерите се делят в две основни посоки:
- Експертиза
- Управление на хора

Компaнията ни се развива с годините във всички сфери. За нас винаги приоритетът и фокусът са били върху нашите служители – човешкият капитал. Развихме много силни социални програми, които да покажат на колегите ни желанието ни за дългосрочен ангажимент. Освен интересните проекти, колегите ни получават много материални и нематериални придобивки, които им помагат да водят добър живот и да открият баланс между работата и личния си живот. Всеки служител получава подаръци за рожденния си ден.

Имаме традиции в летните стажантски програми през последните няколко години. Успяхме да развием програмата през годините. През последната година увеличихме двойно своите стажанти, като успяхме да направим и част от програмите годишни. Така студентите могат да бъдат на пълна заетост през летните месеци, докато навлязат в работата. В последствие при започване на учебните занятия продължават стажантската си програма при нас на гъвкав работен ден и в учебно време. През последната година около 70% от стажантите ни останаха на постоянна работа във Visteon. Някои от тях са все още стажанти и планираме още нови назначения. Най-голямото предизвикателство за младите хора е, че участват в реални проекти. Имат своите малки задачи за устройство, което ще влезе в автомобила.

За тях основният и най-сигурен източник на информация са нашите старши и опитни колеги. Съществува много специфична информация около проектите, която не може да бъде открита никъде извън компанията. Ето защо най-опитните колеги в Visteon са на помощ и истината е, че всички те са много отзивчиви. Ние се учим един от друг и се подкрепяме взаимно – това е екипна работа.

 
Контакти
Вистеон Електроникс България ЕООД
ЕИК: 203041926
Адрес: 90, Tsarigradsko Shosse blvd., Capital Fort Building, Sofia
Телефон: 359 2 930 64 21
 www.visteon.com
 https://www.linkedin.com/company/2865/
 https://www.facebook.com/visteonbulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от Вистеон Електроникс България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Вистеон Електроникс България ЕООД
15.01.20
 Technical Sales Engineer
София
14.01.20
 Reports and Tools Developer
София
10.01.20 София
09.01.20 София
09.01.20 София
03.01.20
 JAVA Developer
София
03.01.20 София
03.01.20 София
03.01.20
 Hardware Design Engineer
София
03.01.20 София
03.01.20
 Mechanical Engineer
София
03.01.20
 Functional Safety Engineer
София
03.01.20
 System Safety Engineer
София
10.01.20 София,
03.01.20 София,
03.01.20 София,
1 - 16 от 16
Корпортивен профил на Вистеон Електроникс България ЕООД в Jobs.bg. ©2020