Вистеон Електроникс България ЕООД
Visteon is a leading global supplier of cockpit electronics covering from entry to premium level vehicles of all major carmakers. Sofia Center, combining advanced technologies to create highly complex electronic products. Служители в България: 950; Градове в България: Sofia; В България от: 2001; Служители глобално: 10000; Държави/градове извън България: 30 Facilities in 18 countries; Година на основаване: 2000; Придобивки:  Social benefits;   Технологии: C; C++; Embedded programming; Python; GUI; Linux; Matlab/Simulink; Scripting languages; 3G/4G; Wi-fi; GPS; Internet of Things; CATIA V5; SPICE; AUTOSAR;

Вистеон Електроникс България ЕООД

Видео профил
 
От Видео профила ще научите за компанията и компанията като място за работа. Видео профилът е заснет от Jobs.bg и е част от проекта "Компаниите в България".
За компанията

Visteon е глобален доставчик за автомобилната индустрия, който предоставя добавена стойност за автомобилостроителите и акционерите чрез разработка на електроника за автомобили.
Visteon създава, проектира и произвежда високотехнологични продукти за електрониката и решения за свързаната кола, които гарантират на водача и пътниците удоволствие от пътуването и непрекъсната свързаност на автомобила. Корпоративните офиси на компанията са във Ван Бурен, Мичиган (САЩ); Шанхай, Китай; както и в Хелмсфорд, Великобритания. 

На българския автомобилен пазар Visteon присъства от 2001 г. В Софийския развоен център на Visteon работят повече от 950 служители. Инженерните ни специалисти в България са част от втория по големина развоен център на компанията за автомобилния ни бизнес.

Многобройни екипи работят за създаването на автомобилен софтуер, хардуер и механика, включвайки всички електронни части в измервателните табла, дисплеи и др. Развойният център на Visteon в София работи по над 30 различни проекта в момента.

Приоритет в дейността на Visteon са иновационните концепции и решения за автомобилната индустрия. Сред клиентите на компанията са повечето известни производители на автомобили: Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford Motor Company, General Motors Corporation, VW Group, Honda и много други. 

Ако сте креативен, имате опит и новаторски идеи в областта на разработването на автомобилна електроника, ние ви предлагаме кариера с много възможности, които могат да ви отведат навсякъде по света.

Кариера в компанията

Програмите за кариерно развитие на служителите и студентите са ключови инициативи на Visteon. 

Всеки наш служител участва в процеса по оценка на представянето. На база на поставени годишни цели и представянето на индивидуалния човек, се съставя кариерен план. Служителят има поставени обучения, които трябва да премине на годишна база. Те подпомагат работата му по проектите, както и развиват уменията и познанията му като кадър, което ще му помогне да израстне в йерархията.

Възможностите за развитие пред инженерите се делят в две основни посоки:
- Експертиза
- Управление на хора

Компaнията ни се развива с годините във всички сфери. За нас винаги приоритетът и фокусът са били върху нашите служители – човешкият капитал. Развихме много силни социални програми, които да покажат на колегите ни желанието ни за дългосрочен ангажимент. Освен интересните проекти, колегите ни получават много материални и нематериални придобивки, които им помагат да водят добър живот и да открият баланс между работата и личния си живот. Всеки служител получава подаръци за рожденния си ден.

Имаме традиции в летните стажантски програми през последните няколко години. Успяхме да развием програмата през годините. През последната година увеличихме двойно своите стажанти, като успяхме да направим и част от програмите годишни. Така студентите могат да бъдат на пълна заетост през летните месеци, докато навлязат в работата. В последствие при започване на учебните занятия продължават стажантската си програма при нас на гъвкав работен ден и в учебно време. През последната година около 70% от стажантите ни останаха на постоянна работа във Visteon. Някои от тях са все още стажанти и планираме още нови назначения. Най-голямото предизвикателство за младите хора е, че участват в реални проекти. Имат своите малки задачи за устройство, което ще влезе в автомобила.

За тях основният и най-сигурен източник на информация са нашите старши и опитни колеги. Съществува много специфична информация около проектите, която не може да бъде открита никъде извън компанията. Ето защо най-опитните колеги в Visteon са на помощ и истината е, че всички те са много отзивчиви. Ние се учим един от друг и се подкрепяме взаимно – това е екипна работа.

 
Контакти
Вистеон Електроникс България ЕООД
ЕИК: 203041926
Адрес: 90, Tsarigradsko Shosse blvd., Capital Fort Building, Sofia
Телефон: 359 2 930 64 21
 www.visteon.com
 https://www.linkedin.com/company/2865/
 https://www.facebook.com/visteonbulgaria/
Искам да получавам известия за новите обяви от Вистеон Електроникс България ЕООД по имейл. Email:  
Всички обяви на Вистеон Електроникс България ЕООД
25.09.20 София
24.09.20 София
23.09.20
 Advanced Quality Engineer
София
23.09.20
 Functional Safety Engineer
София
23.09.20 София
15.09.20 София
15.09.20
 System Validation Engineer
София
03.09.20
 DPL CAE Global Manager
София
02.09.20
 Quality Assurance Engineer
София
01.09.20
 Display Hardware Engineer
София
23.09.20 София, Стаж
1 - 11 от 11
Корпортивен профил на Вистеон Електроникс България ЕООД в Jobs.bg. ©2020