ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Известия за новите обяви от ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Технологии

SAP SAP
ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Zobele Group operates as a “one-stop-shop,” offering customers global solutions and services covering the entire value chain from product innovation, development, manufacturing and delivery. In Bulgaria we are in Plovdiv.

В България

  • calendar_today От 2008
  • location_on Stryama

Глобално

  • calendar_today Основана 1919
  • people_alt 5000 служители
  • location_on Italy, Mexico, Texas, Brazil, India, Bulgaria, China, Spain, Singapore

За компанията

filter_7

Кариера в компанията

Видео

Лични данни
Политика за защита на личните данни на ДЗОБЕЛЕ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Процедура по подбор на персонала
Личните данни на кандидатите за работа се обработват само с административна цел (извършване на подбор), след ясно и недвусмислено изразено съгласие.

За ясно изразено съгласие на кандидата за обработване на личните му данни се счита предаването на попълнен въпросник и автобиография на Дзобеле България ЕООД. Съгласие е налице и когато кандидадът за работа е предоставил по законоустановения ред личните си данни на бюра по труда, агенции за подбор на персонал или уеб портали за работа, с които дружеството има договор за услуги. Дружеството информира кандидатите за работа за обработката на техните лични данни за целите на вътрешното администриране на служителите и за други цели, определени в политиката за защита на лични данни.

Личните данни на кандидатите за работа ще се съхраняват за срок не по-дълъг от 6 месеца от окончателното приключване на процедурата по подбор.